Ga naar de inhoud

Sauzen & marinades

Sauzen en marinades, we gebruiken ze bij de barbecue in overvloed. We verzamelen hier al onze recepten voor deze categorie welke specifiek hierop gericht is. De pagina bevat een archief om in te scrollen en een zoekfunctie om te zoeken naar een specifiek gerecht. We hebben sinds het begin van Turn Don’t Burn werkelijk van alles gemaakt dus kijk gerust eens verder. Mocht het nou zo zijn dat je vragen hebt aan der hand van een bepaald recept? Contacteer ons dan via de contactpagina!

Sauzen en marinades voor de perfecte BBQ

Bij Turn Don’t Burn draait het niet alleen om het perfect bereiden van vlees op de barbecue maar ook om de onweerstaanbare smaken die je toevoegt met de juiste sauzen en marinades. Net zoals onze uitgebreide collectie van BBQ recepten bieden we een scala aan opties voor sauzen en marinades die je gerechten naar een hoger niveau zullen tillen. Of je nu op zoek bent naar een pittige jerk marinade voor je kip, een zoete glaze voor je spareribs of een klassieke BBQ saus om je vlees in te dippen, we hebben het allemaal. Neem gerust een kijkje op onze pagina en ontdek de verschillende smaakvolle toevoegingen die jij zelf aan je eigen BBQ sessie toe kunt voegen!

Authentieke Smaakversterkers

Wat maakt een barbecue gerecht echt onvergetelijk? Het zijn niet alleen de hoogwaardige ingrediënten of de perfecte barbecue techniek maar ook de authentieke smaken die je creëert met de juiste sauzen en marinades. Bij Turn Don’t Burn geloven we sterk in het behouden van de essentie van barbecueën: het vuur, de rook en de smaak. Onze selectie van sauzen en marinades is zorgvuldig samengesteld om die onmiskenbare BBQ smaak te leveren die je gasten keer op keer laat terugkomen voor meer. We hebben alles wat je nodig hebt om je gerechten te laten shinen op tafel.

Experimenteer en verbaas

Bij Turn Don’t Burn houden we van experimenteren en het ontdekken van nieuwe smaakcombinaties. Daarom vind je bij ons niet alleen de standaard sauzen en marinades maar ook unieke en verrassende recepten om je smaakpapillen te prikkelen. Waarom zou je je beperken tot alleen de standaard sauzenen smaken als er zoveel meer te ontdekken valt? Probeer eens een exotische mango-chilisaus voor je gegrilde garnalen, of waag je aan een verfrissende citroen-kruidenmarinade voor je zalmfilet. Met onze creatieve en veelzijdige selectie is er altijd iets nieuws en opwindends te proberen op je volgende barbecue feest.