Ga naar de inhoud

BBQ Desserts

Op deze pagina vindt je allerlei verschillende soorten recepten van klein tot groot en dus specifiek gericht op desserts. De pagina bevat een archief om in te scrollen en een zoekfunctie om te zoeken naar een specifiek gerecht. Mocht het nou zo zijn dat je vragen hebt aan der hand van een bepaald recept. Of als je vragen hebt over een bepaald product dat we hebben gebruik in een van onze recepten? Contacteer ons dan via de reactie mogelijkheid onder alle recepten en blogs. We staan je via die weg graag te woord.

Desserts van de BBQ

Het mooie van BBQ-en blijft volgens ons het stoken op vuur. De authentieke BBQ smaak die de BBQ geeft aan de gerechten is echt wonderbaarlijk en als je het goed doet, echt niet te evenaren met wat dan ook. Op het gebied van BBQ desserts hebben we een steeds breder wordend scala aan mogelijkheden. Zo hebben we veelal zoete desserts maar ook komt zout zeker aan bod. De desserts hebben meestal een korte bereiding en zijn zo uitgewerkt dat een ieder deze BBQ recepten ook zelf in zijn eigen tuin of elders op de BBQ kan bereiden. Ben je dus nog niet zo lang aan het BBQ-en dan is dat absoluut geen probleem. Volg rustig de stappen en dan kom je er wel uit. Mocht je nu een recept van ons hebben gemaakt en wil je ons laten weten wat je er van vind? Tag ons dan op Instagram of Facebook. Of laat onderaan de recepten een review achter. Wij vinden het namelijk echt tof als de community ons op deze manier meeneemt in hun BBQ kunsten en uiteindelijk kunnen we hierdoor van elkaar leren natuurlijk!

BBQ toetjes

Wij bij Turn Don’t Burn vinden het super om BBQ toetjes te serveren op het moment dat wij visite over de vloer hebben. Het mooie aan deze toetjes van de BBQ is dat ze vaak niet zoveel plaats gebruiken op de BBQ en je er dus best wel wat tegelijk kan maken. Je kan op deze manier een grote groep voorzien van lekkere desserts. Ga je nu zelf een toetje klaarmaken op de BBQ? Ga dan eens voor wat simpels zoals ons stroopwafel dessert of de banaan met chocolade en vanille ijs. Simpele dingen hoeven namelijk niet saai te zijn. Vaak zit het hem ook in de simpele dingen natuurlijk.

BBQ desserts als perfecte afsluiter voor een mooie avond

Er is toch niks mooiers als met een fijn gezelschap een hele dag of avond lekker BBQ-en. Dat vinden wij bij Turn Don’t Burn namelijk echt top. Hoe mooi is het als je zo’n mooie avond perfect af kan sluiten met een mooi dessert. Een finale klapper om je gasten mee naar huis te sturen. Het mooie van de BBQ is dat je hier ook echt perfect heerlijke desserts of toetjes op klaar kunt maken. Je moet het eigenlijk vergelijken met een hout gestookte oven waar je natuurlijk echt heel veel met kan maken. De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos en daarom dagen we je uit om ook eens zelf te variëren op de creaties die wij hebben gemaakt. Laat het ons vervolgens zien op social media, door ons te taggen met @turndontburn.nl
We zien de creaties wel verschijnen! Geniet ervan!

Volg je mij al op Instagram?

Voor wekelijks nieuwe BBQ-recepten en tips!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.