Ga naar de inhoud

Samenwerken

Welkom bij Turn Don’t Burn! We vinden het mooi dat je interesse hebt om met ons samen te werken. Als startend platform voor barbecue enthousiasten, trekken we maandelijks duizenden nieuwsgierige BBQ-ers aan met uitgebreide recepten, bereidingstips en inhoudelijke blogs. We bieden daarmee bij Turn Don’t Burn diverse mogelijkheden voor samenwerkingen aan die jouw merk of product onder de aandacht kunnen brengen bij de betrokken BBQ community. 

Onze cijfers

In het afgelopen jaar heeft de Turn Don’t Burn website meer dan 240.000 unieke bezoekers aangetrokken. Van dit aantal zijn er 210.000 via Google zoeken bij ons beland, zie onderstaand. De resterende 30.000 bezoekers zijn bij ons terecht gekomen door direct naar onze website toe te gaan of via onze sociale media kanalen ons te bezoeken. Peildatum: 29 februari 2024

Aantal bezoekers uit Search Console

Andere kanalen

We zijn sinds een jaar ook bezig om een reeds andere kanalen in te zetten en hiermee ons bereik te vergroten, dit is work is progress maar zit er nu zo uit: 

  • Facebook: 931 volgers
  • Pinterest: 34 volgers, 7600 weergaven per maand
  • Instagram: 1431 volgers
 

Mogelijkheden tot samenwerken

Blog artikelen en advertorials

Vanwege het verkeer op onze website en de inmiddels behaalde domein waarde kan het voor merken & bedrijven interessant zijn om een blog artikel te laten plaatsen op de website van Turn Don’t Burn. Dit artikel zal naast het aantrekken van bezoekers ook de domein waarde en bereik van de verwezen domeinen in het artikel vergroten. 

Product reviews

Bij Turn Don’t Burn zijn we altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve barbecue gerelateerde producten om te ontdekken en te delen met onze volgers en bezoekers. Als je wilt dat we jouw product testen en beoordelen, staan we open voor samenwerking.

Win acties via sociale media

Wil je een groter publiek bereiken met jouw merk, product of dienst? We kunnen gezamenlijke win acties organiseren en hierbij de verschillende kanalen van Turn Don’t Burn inzetten. 

Neem contact op

Heb je interesse om met ons samen te werken of heb je andere creatieve ideeën voor een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op via info@turndontburn.nl en laten we de mogelijkheden bespreken. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen iets geweldigs te creëren!

Enkele van onze samenwerkingen

Volg je mij al op Instagram?

Voor wekelijks nieuwe BBQ-recepten en tips!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.