Ga naar de inhoud

Bart van Heulen

Mijn naam is Bart van Heulen en ik ben in April 2021 gestart met mijn BBQ website, Turn Don´t Burn. Dit met als doel om mensen te inspireren en enthousiasmeren over barbecueën en de gezelligheid die daar bij komt kijken. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen kan genieten van lekker eten, ook als je geen ervaren chef bent. Met Turn Don’t Burn wil ik het bereiden van eten op de BBQ leuker en vooral makkelijker maken voor iedereen.

Naast mijn doorgeslagen interesse in het maken van lekker eten op de BBQ heb ik ook een 4 jarige hotelschool opleiding gevolgd en veel praktijkervaring opgedaan in de keuken en achter de barbecue. Hierdoor ben ik in staat dit ook aan anderen te leren door middel van mijn recepten en advies.

Bart van Heulen achter de BBQ

Hoe is die interesse voor BBQ gekomen?

Dat is een vraag die ik al meermaals gesteld heb gekregen. De interesse voor BBQ is iets wat ik voornamelijk zelf heb ontwikkeld in de achtertuin een aantal jaar geleden. Maar de interesse voor het maken van lekker eten begon al veel eerder. Het is namelijk mijn oma geweest die mij op hele jonge leeftijd al enthousiasmeerde met het maken van de meest fantastische gerechten. Ze deed dit weliswaar in de keuken maar het effect is bij mij op de barbecue precies hetzelfde. Het is namelijk de lach op het gezicht van de persoon die het eten opeet die het voor mij vooral doet. Dat maakt het maken van lekkere dingen voor mij extra leuk. En het mooie is, ik kan dat nu ook met mijn eigen platform overbrengen naar andere mensen! 

Wil je meer weten over mij?

Of heb je tips voor het Turn Don’t Burn platform? Neem dan gerust contact met me op via de onderstaande contactmogelijkheden of via de mogelijkheden op de contactpagina. Ik sta je via die weg graag te woord!

Volg je mij al op Instagram?

Voor wekelijks nieuwe BBQ-recepten en tips!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.