Ga naar de inhoud

BBQ Snacks

Op deze pagina vindt je allerlei verschillende soorten recepten van klein tot groot en dus specifiek gericht op snacks. De pagina bevat een archief om in te scrollen en een zoekfunctie om te zoeken naar een specifiek gerecht. We hebben sinds het begin van Turn Don’t Burn werkelijk van alles gemaakt dus kijk gerust eens verder. Mocht het nou zo zijn dat je vragen hebt aan der hand van een bepaald recept. Of als je vragen hebt over een bepaald product dat we hebben gebruik in een van onze recepten? Contacteer ons dan via de reactie mogelijkheid onderaan het recept of de blog.  

Snacks van de BBQ

Zoals we hierboven al zeiden zijn de mogelijkheden op de BBQ echt eindeloos. Het mooie van BBQ-en blijft volgens ons ook het stoken op vuur. De authentieke BBQ smaak die de BBQ geeft aan de gerechten is echt wonderbaarlijk en als je het goed doet echt niet te evenaren met wat dan ook. Op het gebied van BBQ snacks hebben we een groot scala aan mogelijkheden. Zo hebben we snacks met kip, rund, varken, maar ook vis komt bij ons zeker aan bod. De snacks hebben veelal een korte bereiding en zijn zo uitgewerkt dat een ieder deze recepten ook zelf in zijn eigen tuin op de BBQ kan bereiden. Ben je dus nog niet zo lang aan het BBQ-en dan is dat absoluut geen probleem. Volg rustig de stappen en dan kom je er wel uit. Trouwens niet gevreesd voor de ervaren BBQ-ers onder ons. Bij Turn Don’t Burn hebben we namelijk ook recepten zoals pulled beef, pork, short ribs, runder spareribs en van allerlei andere gerechten die best wat vaardigheid kunnen gebruiken. Mocht je nu een recept van ons hebben gemaakt en wil je ons laten weten wat je er van vind? Tag ons dan op Instagram of Facebook. Of laat onderaan de recepten een review achter. Wij vinden het namelijk echt tof als de community ons op deze manier ook wat terug geeft en uiteindelijk kunnen we altijd van elkaar leren natuurlijk!

BBQ hapjes

Wij bij Turn Don’t Burn vinden het super om kleine BBQ snacks of BBQ hapjes te serveren op het moment dat wij visite over de vloer hebben. Het mooie aan deze kleine BBQ hapjes is dat ze vaak niet zoveel plaats gebruiken op de BBQ en je er dus best wel wat tegelijk kan maken. Je kan op deze manier een hele grote groep voorzien van lekkere kleine BBQ hapjes en snacks. Ga je nu zelf BBQ hapjes klaarmaken voor een grote groep? Zorg dan dat je wat variatie klaar maakt en dus van allerlei verschillende smaken en structuren gebruikt. Op deze manier zal je zie dat je gezelschap het nog lang over deze festiviteit zal hebben. Dat is natuurlijk altijd leuk! Verder zijn deze kleine gerechtjes en kamado recepten voor beginners een perfecte manier om je BBQ beleving mee te beginnen. Niet iedereen kan natuurlijk vanaf dag 1 een brisket klaar maken op zijn BBQ. Begin daarom ook eens met snacks, deze hebben ook vaak een korte bereidingstijd waardoor je snel kan testen of het recept geslaagd is of niet. Zo kan je lekker laagdrempelig leren BBQ-en en komen die professionele skills vanzelf!
 

BBQ snacks voor feesten en partijen

BBQ snacks of hapjes zijn natuurlijk perfect om te server op je feestje of als je voor een wat groter publiek BBQ gerechten serveert. Je kan namelijk door te combineren bijvoorbeeld een walking dinner maken waarbij je steeds verschillende rondes serveert met daarin aparte snacks. Het mooie aan deze BBQ snacks is dat je ze in vele gevallen heel snel op tafel hebt en dat je naast de uitgelegde bereidingsmanieren op onze site ook heel gemakkelijk zelf kunt experimenteren. Zo hebben wij bij Turn Don’t Burn veel verschillende BBQ rubs en kruiden getest en gebruiken we een variatie aan kruiden in onze receptuur. Probeer die maar eens uit, je gaat er zeker geen spijt van krijgen! Mocht je nou een echte goede BBQ snack missen op onze snack pagina laat het ons dan zeker weten. Wij staan namelijk altijd open voor vernieuwing en verbetering van hetgeen dat we tot op heden hebben gemaakt. Zeker even contacten dus!
 

Fingerfood BBQ recepten

BBQ snacks zijn uitstekende hapjes die je in kan zetten als fingerfood op een verjaardag of feestje. Er wordt namelijk ook door heel veel mensen naar gezocht. Bij deze willen we jullie dus laten weten dat de BBQ snacks van ons dus ook uitstekend dienen als fingerfood BBQ recepten. Je kan er werkelijk alle kanten mee op en zoals de term fingerfood al schetst kan je de snacks mooi met je handen opeten. Heerlijk toch! Fingerfood is daarnaast een term die is over komen waaien uit de amerikaans/engelse scene. Het is bedoeld voor de gezelligheid bij een lekker drankje op een feestje. Ga jij dus een feestje houden of nodig jij zomaar wat vrienden of familie uit? Dan zijn de fingerfood BBQ recepten van Turn Don’t Burn een uitstekende keuze. Helemaal los gaan op de BBQ dus!