Iberico Rib Fingers van de BBQ
Iberico Rib Fingers van de BBQ Facebook Instagram Door Bart van Heulen Snacks van de BBQ, wij zijn er dol op! Het mooie aan snacks
Laten we eerst beginnen met de rechtmatige eigenaar van deze creatie, namelijk John Versleijen van @johnny’sBBQmancave. Hij verdiend hier een eervolle vermelding omdat hij deze variatie maakte op mijn gegrilde donut met banketbakkersroom dessert. En niet zo maar een variatie, echt een kanon van een toetje voor op de barbecue. Lees lekker verder hoe hij dit precies deed en waarom je deze gewoon een keer wilt maken.
Een donut grillen kan natuurlijk iedereen wel, het is voornamelijk de vulling die je helemaal aan kan passen naar wens, en dat is in dit recept dus ook gebeurd. We mengen mascarpone met advocaat, vanille suiker en een halve geraspte perzik. Dit in een spuitzak op je gegrilde donuts en voila, een kanon van een dessert. Oh ja, laten we vooral de geraspte pistache niet vergeten, wat een fantastische aanvulling is dat.
Dat ga ik je hieronder in het recept precies laten zien, laten we beginnen!
Laat het ons dan weten via de review mogelijkheid onderaan de pagina of via de verschillende social media kanalen. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt.
Ben je naast deze donuts van de BBQ ook geïnteresseerd om andere gerechten op de BBQ klaar te maken? Wij hebben inmiddels meer dan 100 recepten gemaakt van kleine BBQ snacks tot gerechten waar je zo’n 14 uur mee aan het stoeien bent op de BBQ. Dus werkelijk voor een ieder wel wat! Kijk eens boven in het menu naar de categorie BBQ recepten. Hier staan vervolgens de verschillende categorieën onder elkaar met elk een eigen archief en zoekfunctie. Veel BBQ plezier gewenst!
Bij Turn Don’t Burn maken we veel verschillende soorten content rondom het leren van barbecueën. We maken hierbij zowel recepten als informatieve artikelen voor zowel de beginnende als de gevorderde BBQ-er. Zo heeft iedereen wat aan de informatie die ze op onze website vinden. Mooi initiatief toch, dachten wij zo?
Heb je naar aanleiding van dit recept vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten en stuur ons een bericht via de reactie mogelijkheid onderaan de pagina of de verschillende sociale media kanalen.
Eet smakelijk!
Turn Don’t Burn
Iberico Rib Fingers van de BBQ Facebook Instagram Door Bart van Heulen Snacks van de BBQ, wij zijn er dol op! Het mooie aan snacks
De ultieme BBQ saus Facebook Instagram Door Bart van Heulen Ik had nog helemaal geen recept voor zelfgemaakte BBQ saus. Dus dacht dat dit wel
Spareribs met kersen marinade Facebook Instagram Door Bart van Heulen Spareribs, we kennen ze natuurlijk allemaal wel. Er is toch werkelijk ook niets lekkerder dan
Cajun gamba’s van de BBQ Facebook Instagram Door Bart van Heulen De Cajun style keuken is wat mij betreft echt een van de betere keukens