Amerikaanse coleslaw recept
Amerikaanse Coleslaw recept Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Ben jij opzoek naar een heerlijk Amerikaanse coleslaw recept? Als bijgerecht of gewoon op zichzelf staand?
De BBQ is een geweldige manier om diepe, uitgesproken smaken aan je gerechten toe te voegen. Een van mijn favoriete bijgerechten voor de barbecue is gepofte knoflook. Gepofte knoflook heeft een rijke, zoete smaak en een zachte textuur wat het een perfecte aanvulling maakt op allerlei BBQ gerechten. Het is daarnaast ook nog eens erg simpel om te maken. Ben je benieuwd hoe je deze knoflook op je eigen BBQ kunt bereiden? Lees dan verder!
Gepofte knoflook is knoflook die langzaam is gegaard totdat de teentjes zacht en goudbruin zijn. Dit proces verandert de scherpe smaak van rauwe knoflook in een zoete, karamel achtige smaak. De teentjes worden zo zacht dat je ze gemakkelijk uit de schil kunt knijpen en kunt smeren als boter. Ook is dit de perfecte basis voor een mooie smaakvolle knoflookjus.
Het is vooral een mooie manier om de BBQ optimaal te benutten terwijl je andere gerechten bereidt en daarnaast is de constante indirecte hitte van de BBQ perfect voor het geleidelijk poffen van knoflook.
Het mooie van gepofte knoflook is dat er er voorafgaand dat je het inpakt in aluminiumfolie ook heel goed extra smaak aan toe kan voegen. Wij hebben in dit geval bijvoorbeeld de Cajun Mix kruiden van Van Beekum specerijen gebruikt. Deze cajun smaken komen uitstekend terecht op gepofte knoflook en geeft ook net dat beetje extra. Laten we lekker aan de slag gaan!
Laat het ons dan weten en tag ons op Instagram of Facebook! Dit vinden we echt tof! Je kan helemaal onderaan de pagina ook een review achterlaten over je bevindingen van dit recept. We horen namelijk graag wat jou beleving was. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij het recept bijvoorbeeld net anders hebt gemaakt met een eigen twist. Dan horen we dat ook graag! Kunnen wij ook alleen maar van leren.
Wil je naast dit gepofte knoflook recept ook andere BBQ recepten zien en maken? Kijk dan eens boven in het hoofdmenu onder de categorie BBQ recepten. Hier staan inmiddels echt een hoop verschillende recepten van voor tot nagerechten en van snacks tot bijgerechten. Er zit vast wel iets voor je tussen!
Bij Turn Don’t Burn maken we veel verschillende soorten recepten en blogs rondom het leren van barbecueën. We maken deze recepten en informatieve artikelen daarnaast voor de beginnende en de gevorderde BBQ-er. Zo heeft iedereen wat aan de informatie die ze op onze website vinden. Mooi initiatief toch, dachten wij zo?
Heb je naar aanleiding van dit recept vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten en stuur ons een bericht via de reactie mogelijkheid onderaan de pagina of de verschillende sociale media kanalen.
Eet smakelijk!
Turn Don’t Burn
Amerikaanse Coleslaw recept Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Ben jij opzoek naar een heerlijk Amerikaanse coleslaw recept? Als bijgerecht of gewoon op zichzelf staand?
Gepofte aardappel BBQ recept Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Jaja, bijgerechten worden vaak onderschat maar zijn toch wel bijna net zo belangrijk als
Home Review: MostEssential limited & pro BBQ thermometers Door Bart van Heulen Inhoudsopgave MostEssential benaderde mij met de vraag of ik 2 van hun BBQ
Broodje BBQ worst met ‘Nduja Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen We maken natuurlijk allemaal wel eens een broodje worst klaar of uberhaupt worstjes