Ga naar de inhoud

BBQ Technieken

Op deze pagina vind je van alles over de verschillende BBQ technieken die je toe kan passen tijdens de BBQ. Van low & slow tot hot & fast en reverse seared. Van alles komt hier werkelijk voorbij vliegen. Heb je nou geen zin om door heel de database heen te scrollen of heb je al een idee wat je wilt? Gebruik dan de zoekbalk hieronder en zoek de techniek op. 

Low & Slow BBQ

Een van de meest bekende BBQ technieken van het moment is toch wel de low & slow techniek. Hierbij wordt voor een langere periode vlees of vis gegaard op een hele lage temperatuur. Door deze lage temperatuur geeft je het vlees de maximale tijd om het spierweefsel af te breken en om dit om te zetten in een heerlijke zachte smeuige emulsie zoals bijvoorbeeld bij pulled pork of pulled beef. De echte toppers uit dit segment. Wij hebben inmiddels al vele BBQ recepten op deze manier klaargemaakt dus neem gerust eens een kijkje. 

Volg je mij al op Instagram?

Voor wekelijks nieuwe BBQ-recepten en tips!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.