Knapperige Buikspek BBQ recept
Knapperige Buikspek BBQ recept Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Wat een mooie druilerige dag om jullie weer eens te verblijden met één van
Een steak pie, of in Nederland vaak genoemd als een hartige taart is een taart gemaakt met een blader, filo of hartig deeg met daarin een vulling van vlees, groenten en verschillende kruiden en dergelijke. Mijn variatie van deze steak pie heeft een vulling van stoofvlees dat gegaard is in een paar mooie donkere biertjes. En de reden dat ik dit recept heb uitgeschreven komt omdat ik een jaar in de UK heb gewoond. Als ik alleen al terug denk aan de Sunday roasts, mooie stukken vlees, yorkshire puddings etc dan krijg ik al trek. Maar ook dus naar een dikke vette steak pie! Nu zal dit recept niet helemaal kloppen met de Engelse werkelijkheid, maar het is in ieder geval verrekte lekker. Lees lekker verder als je precies te weten wilt komen hoe je zelf deze steak pie of hartige vlees taart klaarmaakt!
Een hartige taart maak je met een mooie vulling. Dat heb ik gedaan door mijn stoofvlees met bier recept van tevoren te bereiden. Dit kost wel een aantal uurtjes dus kun je het best vroeg in de ochtend op het vuur zetten. Of zelfs een dag van tevoren. De vulling voor de steak pie moet namelijk afgekoeld zijn voordat je deze in het deeg schept. Na het klaarmaken van het stoofvlees kunnen we de steak pie gaan bouwen.
Dat vinden we echt tof. Je kan helemaal onderaan de pagina een review achterlaten over je bevindingen van dit recept. We horen namelijk graag jouw mening. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij het recept bijvoorbeeld net anders hebt gemaakt met een eigen twist. Dan horen we dat ook graag! Kunnen wij ook alleen maar van leren.
Ben je naast deze steak pie of hartige taart ook geïnteresseerd in andere BBQ recepten? Wij hebben inmiddels meer dan 150 recepten gemaakt van kleine BBQ snacks tot gerechten waar je zo’n 14 uur mee aan het stoeien bent op de BBQ. Dus werkelijk voor een ieder wel wat! Kijk eens boven in het menu naar de categorie BBQ recepten. Hier staan vervolgens de verschillende categorieën onder elkaar met elk een eigen archief en zoekfunctie. Veel BBQ plezier gewenst!
Bij Turn Don’t Burn maken we veel verschillende soorten content rondom het leren van barbecueën. We maken hierbij zowel recepten als informatieve artikelen voor zowel de beginnende als de gevorderde BBQ-er. Zo heeft iedereen wat aan de informatie die ze op onze website vinden. Mooi initiatief toch, dachten wij zo?
Heb je naar aanleiding van dit recept vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten en stuur ons een bericht via de reactie mogelijkheid onderaan de pagina of de verschillende sociale media kanalen.
Eet smakelijk!
Turn Don’t Burn
Knapperige Buikspek BBQ recept Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Wat een mooie druilerige dag om jullie weer eens te verblijden met één van
Warm gerookte zalm met sinaasappel glaze Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Warm gerookte zalm, een veel gegeten stukje vis tijdens de feestdagen. We
10 Winter BBQ recepten Door Bart van Heulen Inhoudsopgave De winter, een periode waarbij voor veel mensen de barbecue naar binnen gaat en niet wordt
Botermalse beefhammer van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen De beefhammer! Een trend die inmiddels al even ronddwaalt in de Nederlandse en