Entrecote met Salsa Verde van de BBQ
Entrecote met Salsa Verde van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen We hebben onszelf weer eens overtroffen in dit recept want mennn
Dit is er weer zo eentje hoor, een die laat zien dat je niet altijd 9 of 10 uur achter de barbecue moet staan en low & slow moet bereiden. Want man oh man wat was dit lekker. Ik kruidde een grillworst met een zelfgemaakte kruiden rub en grilde dit even rondom. Maak hier een lekkere honing-mosterd mayonaise bij en serveer het op een brioche puntje en klaar is kees. Dit is zo eenvoudig te bereiden en zo verschrikkelijk lekker. Dit wil je absoluut proberen!
En niet zomaar een grillworst. Ik had namelijk deze kant en klare grillworst van het 3 sterren beter leven Livar kloostervarken uit limburg. Deze grillworst hoef je dus alleen nog maar te voorzien met een lekkere dryrub waarnaar je hem rondom afgrillt en een mooi krokant korstje maakt. Het is dus wel een beetje valsspelen doordat je de worst niet zelf maakt maar who cares, soms moet het ook gewoon niet te moeilijk en snel klaar zijn toch?
Heel subtiel en zo op tafel is ook de zelfgemaakte honing-mosterd mayonaise die echt perfect past bij dit broodje grillworst. Daarnaast maken we een kruiden rub op basis van paprika en zonder zout en suiker. Zout laten we weg omdat de grillworst zelf ook al op smaak is gemaakt hiermee en suiker gebruiken we niet in de rub omdat dit verbrand direct boven het vuur. Echt alleen pure kruiden dus. Nou goed, laten we lekker beginnen aan het recept!
Dat vind ik echt tof. Je kan helemaal onderaan de pagina een review achterlaten over je bevindingen van dit recept. Ik hoor namelijk graag jouw mening. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij het recept bijvoorbeeld net anders hebt gemaakt met een eigen twist. Dan hoor ik dat juist graag! Kan ik namelijk ook alleen maar van leren.
Ben je naast dit grillworst recept op zoek naar andere BBQ recepten? Ik heb inmiddels meer dan 160 recepten gemaakt die zowel voor de beginnende als gevorderde BBQ-er zijn dus werkelijk voor een ieder wel wat. Kijk eens boven in het menu naar de categorie BBQ recepten. Hier staan vervolgens de verschillende categorieën onder elkaar met elk een eigen archief en zoekfunctie. Veel BBQ plezier gewenst!
Bij Turn Don’t Burn maken we veel verschillende soorten content rondom het leren van barbecueën. We maken hierbij zowel recepten als informatieve artikelen voor zowel de beginnende als de gevorderde BBQ-er. Zo heeft iedereen wat aan de informatie die ze op onze website vinden. Mooi initiatief toch, dachten wij zo?
Heb je naar aanleiding van dit recept vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten en stuur ons een bericht via de reactie mogelijkheid onderaan de pagina of de verschillende sociale media kanalen.
Eet smakelijk!
Turn Don’t Burn
Entrecote met Salsa Verde van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen We hebben onszelf weer eens overtroffen in dit recept want mennn
Home Kamado recepten voor beginners Door Bart van Heulen We zijn allemaal ooit op een punt begonnen, dat is bij mij niet anders. Maar het
Loetje style biefstuk van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Biefstuk klaargemaakt op je eigen barbecue. Ik denk dat dit wel het
Botermalse beefhammer van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen De beefhammer! Een trend die inmiddels al even ronddwaalt in de Nederlandse en