Gepofte aardappel BBQ recept
Gepofte aardappel BBQ recept Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Jaja, bijgerechten worden vaak onderschat maar zijn toch wel bijna net zo belangrijk als
Vroeger, toen ik een stukje jonger was deelde ik altijd kleine knakworstjes in bladerdeeg uit op school, als tractatie als ik jarig was geworden. Deze barbecue snack bracht me precies terug naar die tijd, echt geweldig. De zogenoemde pigs in blankets maar dan toch net even anders. We gebruiken hier namelijk de hele populaire jalapeño cheddar barbecue worsten en serveren hier vervolgens ook nog eens een kanon van een kaas dipsaus bij. Helemaal over de top, maar wel zo lekker! En het brengt je helemaal terug naar die goede oude tijde haha, wat wil een mens nog meer!
We gebruiken in dit recept de jalapeno-cheddar rookworstjes van The Butchery welke ook staan vermeld in het recept en sneden deze in kleine stukjes. Vervolgens omwikkelde ik deze met een stukje bladerdeeg en bestreken dit met een beetje ei. Daarnaast maakte ik een heerlijke cheddar kaassaus om in te dippen. Deze is overigens wel echt machtig dus als je voor een iets lichtere variant wilt gaan kan je deze bladerdeeg hapjes ook super goed serveren met wat chili saus, of voor de echte pittige onder ons wat sriracha.
Deze bladerdeeg hapjes met worst zijn ideaal als je een feestje viert en wat mensen over de vloer hebt. Ze zijn namelijk zo gemaakt. Je hebt er al met al inclusief de voorbereiding niet meer dan een uurtje voor nodig. Dat moet wel lukken toch? Je kan namelijk in de tijd dat je hapjes op de barbecue liggen te garen je kaas saus klaarmaken. Zo kom je met beiden ongeveer tegelijk uit en kan je het geheel samen serveren. Het mooiste van alles is nog dat het helemaal iets anders is als de standaard moink ball of shotgun shell. Niet dat die niet lekker zijn, maar je wilt soms iets anders, en dat snap ik.
Dat vind ik echt tof. Je kan helemaal onderaan de pagina een review achterlaten over je bevindingen van dit recept. Ik hoor namelijk graag jouw mening. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij het recept bijvoorbeeld net anders hebt gemaakt met een eigen twist. Dan hoor ik dat juist graag! Kan ik namelijk ook alleen maar van leren.
Ben je naast deze bladerdeeg hapjes met jalapeño cheddar worst op zoek naar andere BBQ recepten? Ik heb inmiddels meer dan 150 recepten gemaakt die zowel voor de beginnende als gevorderde zijn dus werkelijk voor een ieder wel wat. Kijk eens boven in het menu naar de categorie BBQ recepten. Hier staan vervolgens de verschillende categorieën onder elkaar met elk een eigen archief en zoekfunctie. Veel BBQ plezier gewenst!
Bij Turn Don’t Burn maken we veel verschillende soorten content rondom het leren van barbecueën. We maken hierbij zowel recepten als informatieve artikelen voor zowel de beginnende als de gevorderde BBQ-er. Zo heeft iedereen wat aan de informatie die ze op onze website vinden. Mooi initiatief toch, dachten wij zo?
Heb je naar aanleiding van dit recept vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten en stuur ons een bericht via de reactie mogelijkheid onderaan de pagina of de verschillende sociale media kanalen.
Eet smakelijk!
Turn Don’t Burn
Gepofte aardappel BBQ recept Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Jaja, bijgerechten worden vaak onderschat maar zijn toch wel bijna net zo belangrijk als
Picanha met Cowboy boter saus Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Wat een wereldstuk vlees is dit! Picanha van de BBQ. Dit steeds meer
Jamaicaanse Jerk Chicken Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Yah Mannn! We gaan Jamaicaanse jerk chicken bereiden! En hoe! Je waant jezelf werkelijk tussen
5 van mijn beste BBQ recepten met zalm Door Bart van Heulen Inhoudsopgave Eigenlijk is het bijna zonde om het in deze blog alleen over