De beste BBQ Kerst cadeaus
Home De beste BBQ Kerst cadeaus Door Bart van Heulen Kerst, toch wel een van de gezelligste periodes van het jaar. We zien de laatste
Mijn recept met deze dry rub voor rundvlees moest er ook maar eens van komen. Ik heb op het moment van schrijven al bijna 10 verschillende kruidenmix recepten online staan op mijn website en ik moet zeggen dat deze echt goed worden bezocht. Het laat zien dat er toch ook heel veel mensen zijn die niet zozeer gaan voor gemak, maar voor het ‘weten wat je eet’ principe. En zeg nou zelf, het is toch het mooiste als je iets helemaal van de grond af opbouwt en klaarmaakt. Althans zo zie ik het wel. Anyway, laten we beginnen!
Deze barbecue rub voor rundvlees doet het goed op bijna alle stukken van het rundvlees. Er is iets waarmee je overigens wel rekening moet houden. Er zijn namelijk 2 scenario’s waarbij de rub er iets anders uit gaat zien als in het recept. Ga jij vlees direct grillen? Zoals bij een bavette, entrecote, ribeye of andere stukken vlees. Dan is het beter om het suiker uit de rub weg te laten. Suiker verbrand namelijk als je het blootstelt aan een directe verbranding of boven de 150 graden Celsius indirecte hitte. Voor low & slow is die dus perfect zoals in het recept. Ga je direct grillen? Of een bereiding doen volgens reverse sear? Laat dan het suiker weg. Simpel zat toch?
Als ik kruiden koop om mijn eigen BBQ rubs en kruidemixen mee te mengen dan haal ik deze eigenlijk altijd bij Van Beekum Specerijen. Deze partij heeft naast echte kwalitatieve kruiden ook serieus goede prijzen voor hun producten. Je kan hier dus met een gerust hart je kruiden inkopen.
Dan in ieder geval erg bedankt voor het lezen en maken van mijn recept. We hopen dat je er wat aan hebt gehad! Mocht dat nou zo zijn, laat het ons dan weten via de reactie mogelijkheid onderaan de pagina. Dat waarderen we heel erg!
Ben je op zoek naar recepten waar je deze zelfgemaakte BBQ rub voor rund toe kunt passen? Zoek dan eens in de zoekbalk boven in de website. Daar vind je een variatie aan recepten om deze te kunnen gebruiken.
Heb je naar aanleiding van dit recept vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten via de reactie mogelijkheid onderin de pagina. Ik sta je via deze weg graag te woord!
En niet vergeten,
Turn Don’t Burn
Home De beste BBQ Kerst cadeaus Door Bart van Heulen Kerst, toch wel een van de gezelligste periodes van het jaar. We zien de laatste
Home Een Kerst BBQ | recepten & inspiratie Door Bart van Heulen Inhoudsopgave Kerst, een leuke maar vaak ook hectische periode met veel eten en
10 Winter BBQ recepten Door Bart van Heulen Inhoudsopgave De winter, een periode waarbij voor veel mensen de barbecue naar binnen gaat en niet wordt
Teriyaki steak sandwich van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Hoppa, ik dacht weer eens iets nieuws te proberen. Dan met name