Ga terug
+ servings

Dry rub voor rundvlees

Met deze dry rub voor rundvlees maak je je eigen rub in een handomdraai. Boordevol met smaak wat perfect past bij elk stukje van het rund.
Gang Kruiden
Keuken Amerikaans
Trefwoord bbq rub rund, dry rub bavette, dry rub rund, picanha bbq rub, rundvlees kruiden
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Servings 4 personen
Calorieën 50kcal
Kosten 10 euro

Uitrusting

  • 1 schaaltje
  • 1 eetlepel
  • 1 theelepel

Ingrediënten

Instructies

  • We maken de dry rub klaar door alle ingrediënten uit de lijst samen te voegen en goed door elkaar te roeren zodat het volledig is gemengd.
    Pas het vervolgens toe op allerlei soorten rundvlees zoals short ribs, brisket, beefhammer. Maar op ook bavette, entrecote, ribeye of andere mooie steaks die je direct grilt. Let er dan wel op dat je het suiker weglaat zoals bovenaan de pagina uitgelegd.
    dry rub voor rundvlees

Voedingswaarden

Calories: 50kcal