Teriyaki steak sandwich van de BBQ
Teriyaki steak sandwich van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Hoppa, ik dacht weer eens iets nieuws te proberen. Dan met name
Een mooie catchy titel he, dacht ik zo. Maar ik wist ook even niet wat ik anders moest bedenken voor deze verschrikkelijk lekkere hamburger die ik had klaargemaakt op de plancha van mijn kamado barbecue. Hij behoort in ieder geval tot mijn top 3 lekkerste hamburgers die ik ooit heb gegeten dus dat zegt denk ik al wel wat, wetende dat al ontelbaar verschillende soorten hamburgers heb gegeten. Het bijzondere van deze burger is denk ik vooral de saus, en de combinatie van een echte goeie burger en pulled beef. Anyway, lees lekker verder waar ik je precies vertel hoe je dit slagschip van een burger in een mum van tijd in elkaar zet.
Ik gebruikte in dit recept black angus burgers met Old Amsterdam en mosterdzaadjes welke in het recept vermeld staan. Dit smaakprofiel liet ik vervolgens ook terugkomen in de bacon crumble burgersaus waarin ik wat grove mosterd gebruikte. Verder had ik nog wat pulled beef in de vriezer liggen die ik van mijn beefhammer recept over had. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om al kant en klare pulled beef te kopen zoals deze loaded pulled beef van The Butchery, maar dat is een keuze. Een andere manier om pulled beef te bereiden heb ik trouwens in mijn pulled beef recept. Zo zie je maar, keuze zat dus om je pulled beef voor elkaar te maken en geloof mij, dat wil je echt in dit recept toevoegen. Geeft gewoon een serieuze smaakdimensie aan je burger.
De reden dat ik dat zeg is omdat ik vaak zie dat mensen hun hamburger beleggen met van alles en nog wat en er zo voor zorgen dat er zoveel smaken aanwezig zijn dat je de belangrijke smaken niet meer proeft. Daarom maken we ook een hele subtiele burgersaus en gebruiken we maar een beperkt aantal ingrediënten in dit recept. Zo kan je optimaal genieten van de smaken die aanwezig zijn.
Dat vind ik echt tof. Je kan helemaal onderaan de pagina een review achterlaten over je bevindingen van dit recept. Ik hoor namelijk graag jouw mening. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij het recept bijvoorbeeld net anders hebt gemaakt met een eigen twist. Dan hoor ik dat juist graag! Kan ik namelijk ook alleen maar van leren.
Ben je naast dit beste hamburger recept op zoek naar andere BBQ recepten? Ik heb inmiddels meer dan 150 recepten gemaakt die zowel voor de beginnende als gevorderde BBQ-er zijn dus werkelijk voor een ieder wel wat. Kijk eens boven in het menu naar de categorie BBQ recepten. Hier staan vervolgens de verschillende categorieën onder elkaar met elk een eigen archief en zoekfunctie. Veel BBQ plezier gewenst!
Bij Turn Don’t Burn maken we veel verschillende soorten content rondom het leren van barbecueën. We maken hierbij zowel recepten als informatieve artikelen voor zowel de beginnende als de gevorderde BBQ-er. Zo heeft iedereen wat aan de informatie die ze op onze website vinden. Mooi initiatief toch, dachten wij zo?
Heb je naar aanleiding van dit recept vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten en stuur ons een bericht via de reactie mogelijkheid onderaan de pagina of de verschillende sociale media kanalen.
Eet smakelijk!
Turn Don’t Burn
Teriyaki steak sandwich van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Hoppa, ik dacht weer eens iets nieuws te proberen. Dan met name
5 van mijn beste BBQ recepten met zalm Door Bart van Heulen Inhoudsopgave Eigenlijk is het bijna zonde om het in deze blog alleen over
Jalapeño-cheddar worst bladerdeeg hapjes Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Vroeger, toen ik een stukje jonger was deelde ik altijd kleine knakworstjes in bladerdeeg
Boeuf bourguignon Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen De ultieme stoof als je het mij vraagt en hij komt dus uit Frankrijk, de bourgogne