Snelle Pulled Pork van de BBQ
Snelle Pulled Pork van de BBQ Facebook Instagram Door Bart van Heulen Pulled pork, de heilige graal van het BBQ-en. Het behoort tot een van
Ik maakte als onderdeel van de burger battle voor slagerij The Butchery uit Meppel deze gigantische big mac style burger. Wat een opgave was dat haha. Maar goed, wel echt super tof om te doen. Het leek me daarom ook wel mooi om het recept van deze kolossale burger ook gewoon even online te zetten op mijn website. Zodat een ieder, die wel een ‘burgertje’ lust dit kanon zelf ook klaar kan maken. Want dat was het echt wel, haha.
Zoals vele burger recepten lijken op die van de McDonalds kwam mijn inspiratie hier toch ook gedeeltelijk vandaan. In ieder geval de vorm. Met een dubbele burger, een burger bun die bestaat uit 3 delen en meerdere lagen saus en dergelijke. Dat gezegd hebbende lijkt de burger verder eigenlijk helemaal niet op de big mac. De rest komt gewoon lekker uit mijn eigen koker.
Vervolgens heb je dus een soort burger design. Dan is het tijd voor de verschillende producten. Dat is waar The Butchery veel bij komt kijken. Deze hebben mij voorzien met fantastische Black Angus prime XL Classic hamburgers. Ja een hele mond vol. Maar deze kanonnen van 200 gram per stuk zijn zo gigantisch lekker, dan heb je in ieder geval een mooi vertrekpunt. Hiernaast zijn ook de zwarte brioche burger buns door hun geleverd. De rest van de producten heb ik bij de groenteboer en supermarkt gekocht.
Laten we beginnen!
Laat het ons dan weten via de review mogelijkheid onderaan deze pagina. Dit vinden we echt tof! Mocht je verder je creatie delen op platforms als Instagram of Facebook? Breng ons dan op de hoogte, dan delen we je post.
Wil je naast dit burger recept ook andere recepten zien en klaar maken? Kijk dan eens boven in het hoofdmenu onder de categorie BBQ recepten. Hier staan inmiddels echt een hoop verschillende recepten van voor tot nagerechten en van snacks tot bijgerechten. Er zit vast wel iets voor je tussen.
Bij Turn Don’t Burn maken we veel verschillende soorten recepten en blogs rondom het leren van barbecueën. We maken deze recepten en informatieve artikelen daarnaast voor de beginnende en de gevorderde BBQ-er. Zo heeft iedereen wat aan de informatie die ze op onze website vinden. Mooi initiatief toch, dachten wij zo?
Heb je naar aanleiding van dit recept vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten en stuur ons een bericht via de reactie mogelijkheid onderaan de pagina of de verschillende sociale media kanalen.
Thanks!
Bart van Turn Don’t Burn
Snelle Pulled Pork van de BBQ Facebook Instagram Door Bart van Heulen Pulled pork, de heilige graal van het BBQ-en. Het behoort tot een van
Kamado recepten voor beginners Door Bart van Heulen We zijn allemaal ooit op een punt begonnen, dat is bij mij niet anders. Maar het voordeel
Mexicaans gevulde paprika’s van de BBQ Facebook Instagram Door Bart van Heulen Een bijgerecht, of hoofdgerecht. Ik wist het namelijk niet helemaal nadat ik deze
Surf en turf recept van de BBQ Facebook Instagram Door Bart van Heulen Surf en turf, een echte klassieker als je het mij vraagt waarbij