Jamaicaanse Jerk Chicken
Jamaicaanse Jerk Chicken Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Yah Mannn! We gaan Jamaicaanse jerk chicken bereiden! En hoe! Je waant jezelf werkelijk tussen
Het was een mooie zonnige dag en daarom leek het me een goed idee om iets zomers te doen met de bavette die ik uit de vriezer had gehaald. Ik had besloten om hier pinwheels van te maken. We kennen waarschijnlijk allemaal wel de bavette carpaccio rollade of hebben deze wel eens voorbij zien komen. Het idee van deze bavette pinwheels is daaruit ontstaan omdat je ze simpelweg al van tevoren snijd op de juiste grootte. Zo kan je deze gelijk uitserveren en hoef je niet meer met een snijplank en mes aan tafel aan de gang.
Om de bavette pinwheels helemaal af te maken, serveren we ze met truffelmayonaise. Deze saus geeft een diepe, romige en aardse smaak die perfect samengaat met de gegrilde bavette. Je krijgt zo echt een soort carpaccio effect zoals we waarschijnlijk allemaal wel kennen als we dit bestellen bij een restaurant.
Het proces is eenvoudig en het resultaat mag er zeker wezen. Volg het onderstaande recept waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je deze heerlijke pinwheels zelf maakt. Pak je barbecue erbij en ga aan de slag!
En is het recept je bevallen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We maken namelijk regelmatig nieuwe recepten en deze sturen we onze volgens dan ook netjes op de mail. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuw lekkers dat je klaar kan maken op je eigen BBQ!
We hebben naast dit bavette pinwheels recept ook veel andere recepten gemaakt. Inmiddels meer dan 180 verschillende zelfs! Dit loopt van de bekende spareribs tot zelfs hele lekkere desserts die je klaar maakt op barbecue. Ben je nu benieuwd naar deze recepten? Kijk dan eens in het hoofdmenu onder de categorie BBQ recepten of blog. Hier geven wet je naast recepten ook verschillende soorten uitleg over BBQ technieken en helpen we je op weg als je een beginnend BBQ-er bent met tips.
Eet smakelijk!
Turn Don’t Burn
Jamaicaanse Jerk Chicken Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Yah Mannn! We gaan Jamaicaanse jerk chicken bereiden! En hoe! Je waant jezelf werkelijk tussen
Mojo pulled pork sandwich Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Zo, dit is wat mij betreft wel weer een mooie hoor. Overigens het eerste
Citroen-knoflook kip aan het spit Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Zo, het was eens tijd om met het mooie spit van Monolith aan
Spaanse ribfingers sandwich Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Hoppa! Ik heb weer een mooie BBQ dag gehad en dit keer met een sandwich