Snelle Pulled Pork van de BBQ
Snelle Pulled Pork van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Pulled pork, de heilige graal van het BBQ-en. Het behoort tot een
Zo, dit is wat mij betreft wel weer een mooie hoor. Overigens het eerste nieuwe recept dat ik heb bereid op mijn nieuwe Monolith Avantgarde Classic. En ik moet zeggen, dat beviel me heel goed. Maar dat even ter zijde, deze pulled pork is gemarineerd in een Cubaans geïnspireerde marinade met verschillende citrusvruchten, bakken met knoflook en een hoop andere verse en gedroogde kruiden. Geserveerd op een club sandwich style broodje met een hele frisse sinaasappel salsa. Dit is een topper voor in de zomer, of je maakt hem zoals mij midden in de winter om de zomer in huis te brengen als je begrijpt wat ik bedoel! Anyway let’s go!
In het beste geval laat je dit toch wel een uur of 8 marineren. Het liefst maak je de marinade de avond voor de bereiding dus klaar en laat je het vlees een nachtje in de koelkast zwemmen in deze marinade. We helpen de marinade overigens ook een handje in ons recept door een gedeelte ervan te injecteren in het vlees. Zo krijgen de smaken ook de kans om van binnenuit te werken tijdens het garingsproces.
Oke laten we beginnen!
Dat vind ik echt tof. Je kan helemaal onderaan de pagina een review achterlaten over je bevindingen van dit recept. Ik hoor namelijk graag jouw mening. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij het recept bijvoorbeeld net anders hebt gemaakt met een eigen twist. Dan hoor ik dat juist graag! Kan ik namelijk ook alleen maar van leren.
Ben je naast dit pulled pork recept op zoek naar andere BBQ recepten? Ik heb inmiddels meer dan 170 recepten gemaakt die zowel voor de beginnende als gevorderde BBQ-er zijn dus werkelijk voor een ieder wel wat. Kijk eens boven in het menu naar de categorie BBQ recepten. Hier staan vervolgens de verschillende categorieën onder elkaar met elk een eigen archief en zoekfunctie. Veel BBQ plezier gewenst!
Bij Turn Don’t Burn maken we veel verschillende soorten content rondom het leren van barbecueën. We maken hierbij zowel recepten als informatieve artikelen voor zowel de beginnende als de gevorderde BBQ-er. Zo heeft iedereen wat aan de informatie die ze op onze website vinden. Mooi initiatief toch, dachten wij zo?
Heb je naar aanleiding van dit recept vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten en stuur ons een bericht via de reactie mogelijkheid onderaan de pagina of de verschillende sociale media kanalen.
Eet smakelijk!
Turn Don’t Burn
Snelle Pulled Pork van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Pulled pork, de heilige graal van het BBQ-en. Het behoort tot een
Boeuf bourguignon Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen De ultieme stoof als je het mij vraagt en hij komt dus uit Frankrijk, de bourgogne
De beste hamburger Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Een mooie catchy titel he, dacht ik zo. Maar ik wist ook even niet wat
Gegrilde champignons met mediterrane kruiden Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Ik was lekker bezig om mijn bijgerechten categorie uit te breiden en dacht