Jalapeño-Cheddar Meatloaf van de BBQ
Jalapeño-Cheddar Meatloaf van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Gehaktbrood of meatloaf is al eeuwen oud en wordt op veel plekken ter
Het was weer eens tijd om een lekker dessert klaar te maken op de BBQ. Dit keer zijn we aan de slag gegaan met ananas. Dit heerlijke frisse zoetzure stuk fruit wat oorspronkelijk afkomstig is uit Brazilië, Paraguay en Bolivia doet het echt heel goed op de BBQ! Wij gaan je hieronder laten zien waarom deze het zo goed doet op de BBQ en wat je precies allemaal nodig hebt om deze lekkere gegrilde ananas klaar te maken.
We bereiden deze gegrilde ananas direct op de BBQ, wat betekend dat we de ananas rechtsreeks boven de kolen grillen. Je moet er in dit geval wel rekening mee houden dat suiker snel verbrand, je zal de ananas dus wel actief moeten blijven draaien. Het is in dit geval dus ook een goed idee om een koude zone in je BBQ te maken zodat als de vlammen te hoog worden je de ananas kunt verplaatsten naar het koude gedeelte.
Je volgt eigenlijk simpelweg het onderstaande recept! Hierin leggen we stap voor stap uit wat je dient te doen en wanneer je dat dient te doen.
Laat het ons dan weten via de review mogelijkheid onderaan de pagina of via de verschillende social media kanalen. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt. Schrijf je daarnaast ook in voor onze nieuwsbrief. We sturen wekelijks onze nieuwe recepten via de mail en op deze manier ben jij altijd op de hoogte.
Ben je naast dit gegrilde ananas dessert ook geïnteresseerd in andere desserts van de BBQ? Kijk dan gerust eens naar de categorie BBQ desserts. Hier hebben we allerlei soorten desserts uitgewerkt die je kan maken op de BBQ. De desserts hebben zowel lange als korte bereidingstijden zoals dit ananas dessert. Kijk dus zelf maar eens als je op zoek bent naar meer BBQ inspiratie!
Bij Turn Don’t Burn maken we veel verschillende soorten content rondom het leren van barbecueën. We maken hierbij zowel recepten als informatieve artikelen voor zowel de beginnende als de gevorderde BBQ-er. Zo heeft iedereen wat aan de informatie die ze op onze website vinden. Mooi initiatief toch, dachten wij zo?
Heb je naar aanleiding van dit recept vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten en stuur ons een bericht via de reactie mogelijkheid onderaan de pagina of de verschillende sociale media kanalen.
En denk eraan,
Turn Don’t Burn
Jalapeño-Cheddar Meatloaf van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Gehaktbrood of meatloaf is al eeuwen oud en wordt op veel plekken ter
Flat Iron Steak van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Vandaag ga ik jullie weer wat meer vertellen over nog wat onbekend
Oosterse Spareribs van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Spareribs, we kennen ze ondertussen allemaal wel. Het mooie aan deze vleesribbetjes is
Home Côte de Boeuf met Compound Boter Facebook Instagram Door Bart van Heulen Côte de Boeuf, wat mij betreft de crème de la crème van
Echt een super lekker dessertje van de BBQ. Wij hebben het gegeten met een bol vanille ijs en slagroom, erg lekker!
Hey Gideon! Bedankt voor je mooie review, dat waarderen we heel erg. Kan me voorstellen dat het inderdaad erg lekker is met vanille ijs en slagroom! Gaan we zeker een keer proberen.
Groeten,
Bart van Turn Don´t Burn