Gyros van het spit op de BBQ
Gyros van het spit op de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Manmanman, dit is er ook wel weer een voor in de
Een lekker broodje met iberico chorizo braadworst kan eigenlijk altijd wel! Maar zo’n broodje en dan ook nog met een zelfgemaakte pico de gallo salsa en een beetje pestomayonaise. Dat is pas echt genieten. Laat me je in dit recept precies vertellen hoe jij deze lekkere lunch van de barbecue klaarmaakt. Of eet hem gewoon als jij zin hebt op een ander moment natuurlijk!
We hebben als hoofd ingredient in dit recept gebruik gemaakt van deze iberico chorizo braadworsten. Deze worsten zijn gemaakt van het iberico varken, een van de meest exclusieve en bijzondere varkensrassen op de planeet. Dit varkensras eet uitsluitend eikeltjes als dieet en wordt daardoor heel vettig. De worsten zijn daardoor verschrikkelijk mals en sappig met een mooie crunch van het krokante velletje. Echt het proberen waard!
Wat gaat dan goed samen met zo’n lekker iberico chorizo braadworstje? Nou dat is onder andere pico de gallo, wat een Mexicaanse salsa/saus is. Gemaakt van tomaten, rode ui, jalapeno peper, koriander en limoensap is dit de perfecte fris pittige topping die een bak aan smaak geeft op je broodje braadworst. Om het vervolgens helemaal af te maken draaien we nog een eigen gemaakte pesto mayonaise in elkaar die naast pesto en mayonaise ook een hint van limoen heeft zodat dit perfect aansluit op de pico de gallo. Dit broodje brengt dus smaken uit 3 verschillende landen en werelddelen samen op 1 broodje, en dat gaat echt verrassend goed. Nou, laten we lekker beginnen!
Dat vind ik echt tof. Je kan helemaal onderaan de pagina een review achterlaten over je bevindingen van dit recept. Ik hoor namelijk graag jouw mening. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij het recept bijvoorbeeld net anders hebt gemaakt met een eigen twist. Dan hoor ik dat juist graag! Kan ik namelijk ook alleen maar van leren.
Ben je naast dit broodje iberico braadworst recept op zoek naar andere BBQ recepten? Ik heb inmiddels meer dan 160 recepten gemaakt die zowel voor de beginnende als gevorderde BBQ-er zijn dus werkelijk voor een ieder wel wat. Kijk eens boven in het menu naar de categorie BBQ recepten. Hier staan vervolgens de verschillende categorieën onder elkaar met elk een eigen archief en zoekfunctie. Veel BBQ plezier gewenst!
Bij Turn Don’t Burn maken we veel verschillende soorten content rondom het leren van barbecueën. We maken hierbij zowel recepten als informatieve artikelen voor zowel de beginnende als de gevorderde BBQ-er. Zo heeft iedereen wat aan de informatie die ze op onze website vinden. Mooi initiatief toch, dachten wij zo?
Heb je naar aanleiding van dit recept vragen en/of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten en stuur ons een bericht via de reactie mogelijkheid onderaan de pagina of de verschillende sociale media kanalen.
Eet smakelijk!
Turn Don’t Burn
Gyros van het spit op de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Manmanman, dit is er ook wel weer een voor in de
Mediterrane kip gehaktballetjes van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Echt weer een topsnack van de barbecue als je het mij vraagt.
Cajun gamba’s van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen De Cajun style keuken is wat mij betreft echt een van de betere
Citroen-knoflook kip aan het spit Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Zo, het was eens tijd om met het mooie spit van Monolith aan