Ga naar de inhoud

Leren BBQ schort kopen?

Bart van Heulen achter de BBQ

Ben je op zoek naar een mooi Vaderdag cadeau of wil je gewoon graag voor jezelf een dik leren BBQ schort kopen? Dan ben je bij Turn don’t Burn aan het juiste adres! We gaan het er in de onderstaande blog maar eens even over hebben.

Waarom nou leer? 

Nou deze lijkt ons vrij simpel te beantwoorden. Allereerst is leer een heel duurzaam en houdbaar materiaal. Met de juiste verzorging gaat dit gewoon heel erg lang mee en hoef je dus niet vaak een nieuw schort te kopen. Je kan simpelweg met wat leerspray het schort eens in de zoveel tijd in-sprayen en voilà, geregeld.
Daarnaast is het natuurlijk ook vele malen beter voor het milieu dan die polyester gefabriceerde rommel die je doorgaans voor weinig geld kunt kopen. Maar zoals wel vaker wordt gezegd, goedkoop is duurkoop.
Het leer dat gebruikt is voor onze schorten is ook heel erg soepel, je merkt eigenlijk niet eens dat je hem om hebt! Hoe lekker is dat?

Leer is gewoon heel ruig.

Leer heeft van nature een vrij ruige en wilde uitstraling. Als jij achter de BBQ of in de keuken je eten staat klaar te maken is er ruig uitzien natuurlijk een mooie bijkomstigheid. Daarnaast is het natuurlijk ook top dat je goed beschermd bent tegen vet spetters en andere zaken die je mooie setje onder het schort kunnen verpesten.

“Leer is duurzaam en houdbaar materiaal”

Is zo’n leren schort alleen maar mooi?

Een leren bbq schort is ook nog eens hartstikke handig, er zit namelijk een mooie buidelzak aan de voorkant en 2 leren strips waar je je BBQ tools in kan hangen. Zo hoef je niet steeds te zoeken waar je de tools hebt neergelegd en draag je die dus altijd bij je. Daarnaast hebben de meeste leren schorten ook een handige afstelbare nek band en gesp om hem op de rug vast te maken. Deze zorgen er dan weer voor dat je hem af kunt stellen zoals je wenst. 

Zwart leren BBQ schort voorkant

Ben je dus opzoek naar een mooi cadeau voor Vaderdag of zie je jezelf al wel staan in een dik leren BBQ schort. Ga er dan gewoon voor en koop er een. Het gaat jezelf of degene die je hem geeft echt goed doen!

Wil je nog wat meer ideeën opdoen voor een Vaderdag cadeau? Kijk dan eens op onze blog over leuke ideeen voor een BBQ cadeaupakket Of ben je benieuwd naar de verschillende opties voor je BBQ producten? Kijk dan op Waar doe jij je BBQ boodschappen?

Op het moment dat jij zo’n mooi leren bbq schort hebt aangeschaft wil je natuurlijk ook flink de show stelen tijdens de BBQ. Probeer dan eens onze bavette rollade, buikspek, pulled pork en short ribs recepten. Deze zijn stuk voor stuk net even wat moeilijker te maken als je reguliere hamburger en speklap. Maar wel echt mega lekker. Je wil waarschijnlijk nooit meer anders.

Lijken deze recepten je wat te moeilijk en begin je net met BBQ-en? Kijk dan eens naar een van onze vele andere BBQ recepten. Er zit vast iets voor je tussen!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen we het natuurlijk graag en kunnen jullie ons bereiken via onze schuifdeurkast, de socials of het contactformulier op de contactpagina.

Smakelijke groet,

Turn Don’t Burn

Volg je mij al op Instagram?

Voor wekelijks nieuwe BBQ-recepten en tips!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.