Ga naar de inhoud

5 redenen om je vakantiegeld in een BBQ te stoppen

IQ Grills 21 inch Kamado BBQ
Bart van Heulen, TurndontBurn

Dit artikel is natuurlijk geschreven met een gigantische knipoog want je moet natuurlijk helemaal lekker zelf weten wat je met je eigen vakantiegeld doet! Maar ik heb ooit mijn eigen vakantiegeld in een BBQ geïnvesteerd en dit is een van de beste keuzes in mijn leven geweest. Mijn mooie bedrijf Turn Don’t Burn is daar namelijk uit voort gekomen. Ik wil je in dit artikel dan ook vanuit mijn eigen expertise vertellen wat het mij allemaal heeft opgeleverd los van mijn bedrijf. Want wat is er nu zo tof is aan het hebben van een fatsoenlijke BBQ. En wat kan je er allemaal mee? Lees lekker verder!

De top 5 redenen

Het leek me een goed idee om een top 5 te maken van de beste redenen waarom je nu een BBQ zou moeten kopen van je vakantiegeld. Deze zet ik even voor je onder elkaar. 

  1. Een fatsoenlijke BBQ koop je vaak voor de aankomende jaren al dan niet voor de rest van je leven. Op vele hedendaagse Kamado BBQ’s krijg je namelijk levenslange garantie. In tegenstelling tot je eenmalige vakantie die volgend jaar financieel gewoon weer terugkomt is je BBQ hier om te blijven. Het is dus een eenmalig investering waar je de aankomende jaren van kan genieten.

  2. Je kan met een BBQ zelf eten klaarmaken met de kwaliteit waar menig restaurant jaloers op is. Ga je zelf maar eens verdiepen in het maken van pulled pork, beef of andere gerechten. Je gaat er dan achter komen dat na een aantal test runs jij ook echt geweldig eten van de BBQ kan bereiden. Je hebt hier echt geen restaurant meer voor nodig. 

  3. Het hebben van een BBQ en het maken van eten volgens de low & slow manier zorgt ervoor dat je veel tijd buiten besteed, dit is gewoon heel erg goed voor de mens en voor je eigen gesteldheid. Frisse lucht en lekker weer heeft namelijk nog nooit iemand verkeerd gedaan. 

  4. Samen zijn met vrienden en familie op de best mogelijke manier. BBQ-en is namelijk gezelligheid ten top. Het brengt een ongelofelijke hoeveelheid sfeer en er is gewoon niets mooiers om andere mensen te zien genieten van de creaties die jij hebt gemaakt. Althans zo zie ik het! 

  5. Een mooie BBQ draagt bij aan het totaalbeeld van je eigen outdoor beleving. Je ziet natuurlijk steeds vaker dat mensen in hun eigen tuin een buitenverblijf maken waar ze heerlijk een houtkacheltje of een heater aan kunnen steken. Dit soort buitenverblijven zijn dan ook perfect geschikt om een BBQ in te hebben. Je moet dan wel even goed nadenken over een vorm van afzuiging maar er zijn al vele mensen die dit voor jou hebben gedaan dus Google is je beste vriend!

Zie jij het zitten om een BBQ te kopen van je vakantiegeld?

Ben jij na het lezen van bovenstaande tips helemaal om en klaar om je vakantiegeld(gedeeltelijk) te investeren in een nieuwe BBQ? Kijk dan eens rond op onze website! We hebben namelijk veel blogs en artikelen gemaakt rondom de verschillende beschikbare barbecues en merken. Mocht je hier nu aanvullend vragen over hebben of andere goede tips hebben waarom het een wereld idee is om een barbecue te kopen met je vakantiegeld, laat het ons dan zeker weten in de reactie mogelijkheid onder op deze pagina!

Andere interresante blogs & recepten

98714 ambiente 4 - Turn Don't Burn

10 BBQ tips voor beginners

10 BBQ tips voor beginners Door Bart van Heulen BBQ-en is echt een van de tofste dingen om te doen als je een beetje door

Smokin_-Flavours-5x650-giftbox-rooksnippers

De beste BBQ Vaderdag cadeaus

De beste BBQ Vaderdag cadeaus Door Bart van Heulen Zondag 16 Juni is het weer zo ver, Vaderdag! Wil jij je vader of schoonvader nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *