
Aziatische bavette spiesjes van de BBQ
Aziatische bavette spiesjes van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Bij Turn Don’t Burn houden we ervan om te experimenteren met verschillende
Er zijn van die bijgerechten die altijd scoren tijdens een barbecue of etentje. Deze knoflookbrood rolletjes bijvoorbeeld. Zachte, luchtige broodjes gevuld met romige knoflookboter, Parmezaanse kaas en verse peterselie. Ze zijn klein, handzaam en ideaal om te delen. Het is de perfecte snack voor bij een mooi stuk vlees of als voorgerechtje in de vorm van een broodplank. Dan maak je gelijk de blits. En het mooiste? Je hebt er maar een paar simpele ingrediënten voor nodig én ze staan in een half uur op tafel. Laten we beginnen!
Normaal gesproken maak je knoflookbrood in een groot brood of stokbrood. Lekker, maar soms wil je net even iets anders. Door kant en klaar pizzadeeg uit te rollen, te snijden en in een muffinvorm te bakken, krijg je mooie, losse porties die er ook nog eens geweldig uitzien.
De knoflookboter met verse peterselie en parmezaanse kaas trekt tijdens het bakken in het deeg, waardoor de broodjes van binnen heerlijk zacht en smaakvol worden, en de buitenkant een licht krokant laagje krijgt. Perfect als bijgerecht bij de barbecue, en dat is mooi want dat vult ook deze categorie op mijn website weer een stukje verder aan! Deze mini knoflookbroodjes zijn perfect te matchen met een mooie steak bijvoorbeeld zoals deze flat iron met romesco saus of deze Spaanse iberico spareribs met mojo picón.
Klaar om te beginnen? Laten we aan de slag gaan, want deze mini knoflookbroodjes zijn zo lekker dat ze geheid binnen een paar minuten verdwenen zijn!






Ik ben heel benieuwd naar jouw resultaat! Laat vooral van je horen via de reacties onderaan deze pagina of stuur een berichtje via een van mijn social media kanalen. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe BBQ recepten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zo mis je geen enkel nieuw gerecht en krijg je wekelijks verse inspiratie in je inbox.
Op mijn site vind je een uitgebreid aanbod aan BBQ recepten. Alles van snelle hapjes tot low & slow klassiekers waar je gerust een halve dag voor uittrekt. Gebruik het menu bovenaan de pagina om makkelijk door de recepten te bladeren. Binnen de categorie ‘BBQ recepten’ vind je handige subcategorieën met een overzichtelijke indeling en zoekfunctie. Genoeg om van te watertanden!
Turn Don’t Burn is er voor iedereen die zijn barbecue skills wil verbeteren. Of je nu net begint of al jaren grilt: je vindt hier volop recepten, tips en handige uitleg om met meer vertrouwen én plezier aan de slag te gaan. Alles draait om smaak en om het genieten natuurlijk.
Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon iets kwijt? Laat dan gerust een reactie achter onderaan deze pagina of stuur me een bericht via social media.
En denk eraan,
Turn Don’t Burn

Aziatische bavette spiesjes van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Bij Turn Don’t Burn houden we ervan om te experimenteren met verschillende

Stoofvlees met bier van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Een echte klassieke stoof met bier, een gerecht dat vele van ons

Home De beste BBQ workshops in Nederland: Van basis tot gevorderd Door Bart van Heulen Barbecueën is in Nederland steeds populairder geworden, niet alleen in

Moink Sticks van de BBQ Facebook Instagram Home Door Bart van Heulen Er zijn van die BBQ snacks die gewoon altijd scoren. Moink Balls zijn