We beginnen in dit recept door de knoflookboter klaar te maken. Smelt de roomboter in een pannetje of in de magnetron en snijd de peterselie fijn. Voeg dit hieraan toe. Pers vervolgens de knoflook en voeg dit samen met de parmezaanse kaas ook toe.
Rol het pizzadeeg uit en bestrijk het volledig met een dunne laag van het knoflookboter mengsel. Rol hierna in de breedte volledig op en doe dit strak. Snij hier nu plakken van circa 2-3cm dik van.
Pak nu een muffin vorm en vul deze met de knoflookbrood rolletjes. Bestrijk ze nog een laatste keer aan de bovenkant met het knoflookboter mengsel.
Nu steken we de barbecue aan en gaan we voor een volledig indirecte setup met een koepeltemperatuur van 180 graden Celsius.
Als deze temperatuur is bereikt mogen de knoflookbrood rolletjes erop en laat je deze gedurende 15-20 minuten garen.
Daarna mogen ze er vanaf en kan je ze gelijk serveren. Ze zijn het lekkerst als ze nog warm zijn, eetsmakelijk!