Ga naar de inhoud

De beste BBQ Vaderdag cadeaus

Bart van Heulen achter de BBQ

Zondag 16 Juni is het weer zo ver, Vaderdag! Wil jij je vader of schoonvader nu ook in het zonnetje zetten? Dan kan dat met een reeds verschillende vette BBQ cadeaus. Ik ga je laten zien wat we bij Turn Don’t Burn allemaal aanraden qua gadgets en hebbe-dingen zodat jij je vader of schoonvader echt kan verrassen met een super tof BBQ cadeau waar hij dan weer lekkere dingen mee kan maken voor jou. 2 vliegen in 1 klap dacht ik zo!

Smaakmakers

Het meest belangrijke is natuurlijk dat je vader of schoonvader heerlijke dingen van de BBQ af tovert. Dit kan natuurlijk alleen als de gerechten goed op smaak zijn gemaakt. BBQ gerechten op smaak brengen doen we doormiddel van BBQ rubs. Zie hieronder een hele goede selectie van Van Beekum Specerijen die perfect past bij vaders en schoonvaders die wel van lekker eten houden! Deze cadeauverpakkingen zijn ook perfect om te geven en bevatten 4 rubs/kruidenmixen per stuk die je op diverse manieren in kunt zetten. Een ander bijkomend voordeel is dat ze niet heel duur zijn! Doe daar je voordeel mee.

van beekum specerijen bbq rub cadeaupakket 1 - Turn Don't Burn
BBQ rub kruidenpakket algemeen
van beekum specerijen kruidenmixen cadeaupakket - Turn Don't Burn
Kruidenpakket
van beekum specerijen bbq kruiden cadeaupakket - Turn Don't Burn
BBQ kruiden pakket uniek

Rookhout

Wat op het moment ook helemaal tof is om te doen is je vlees of vis op de BBQ roken. Dit kan je op 2 manieren doen, zowel koud als warm. Voor beide manieren heb je aparte dingen nodig. Wil je warm roken? Dan heb je rookchunks, rooksnippers of rookplanken nodig. Wil je koud roken? Dan heb je rookmot nodig. Zie hieronder een selectie van de beste rookhout artikelen. Iets wat je vader of schoonvader vast helemaal leuk gaat vinden als Vaderdag cadeau!

Smoking Flavours rookchunks multipack - Turn Don't Burn
Multipack rookchunks naar keuze van Smokin' Flavours
smoking flavours mulitpack rooksnippers apple hickory oak - Turn Don't Burn
Rooksnippers multipack van Smokin' Flavours
Cold Smoke Generator Rookmot - Turn Don't Burn
Rookmot keuzepakket met cold smoke generator van Smokin' Flavours

BBQ accessoires

De juiste BBQ accessoires mogen natuurlijk nooit ontbreken bij het organiseren van een goede BBQ! Ontbreekt er bij jouw vader of schoonvader nog iets in zijn assortiment waarvan je weet? Zie het dan hieronder, mooi wat keuze om het arsenaal te verbreden! Een kernthermometer bijvoorbeeld kan haast niet ontbreken. Zo heb ik bijna voor al mijn recepten een kerntemperatuur vermeld om het gerecht echt perfect op tafel te toveren. Want gaarheid is erg belangrijk, dat weet je inmiddels vast wel. 

Kamado essentials pack Smokin flavours 2 - Turn Don't Burn
Kamado essential pack
BBQ Product 06 groot - Turn Don't Burn
Kernthermometer van Smokin' Flavours

Speciaal vlees voor op de BBQ

Vaderdag, een dag om de vaders in ons leven even extra in het zonnetje te zetten. Wat is er nu beter dan hem te verrassen met een culinaire ervaring die hij niet snel zal vergeten? Speciaal BBQ vlees zoals Iberico Secreto en Wagyu zijn niet zomaar stukken vlees; ze staan voor luxe, verfijning en een uitzonderlijke smaakbeleving. Hiermee geef je niet alleen een bijzonder cadeau, maar ook een ervaring die hij nog lang zal koesteren. Waarom zijn Iberico Secreto en Wagyu nu zo speciaal? Het komt allemaal neer op de unieke smaak en ongelooflijke malsheid. Iets wat je echt nog nooit hebt geproefd! The Butchery is overigens echt de plek om dit te kopen, klik op de afbeeldingen onderstaand om naar de producten te gaan. 

japans wagyu ribeye kagoshima 2 - Turn Don't Burn
Wagyu ribeye kagoshima A5 BMS12
secreto iberico 2 - Turn Don't Burn
Secreto iberico bellota

Kom je er niet uit voor het vaderdag cadeau?

Schroom dan niet, en neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We hebben bij Turn Don’t Burn een bevlogen team met specialisten die je maar wat graag helpen om het geschikte cadeau te vinden voor jouw vader of schoonvader.