Ga naar de inhoud

De beste BBQ Vaderdag cadeaus

Bart van Heulen achter de BBQ

Door Bart van Heulen

Zondag 18 Juni is het weer zo ver, Vaderdag! Wil jij je vader of schoonvader nu ook in het zonnetje zetten? Dan kan dat met een reeds verschillende vette BBQ cadeaus. Ik ga je laten zien wat we bij Turn Don’t Burn allemaal voor leuke gadgets en hebbe-dingen in het assortiment hebben. Zodat jij je vader of schoonvader kan verrassen met een super tof BBQ cadeau waar hij dan weer lekkere dingen mee kan maken voor jou. 2 vliegen in 1 klap dacht ik zo!

Cadeaubonnen & Cadeau pakketten

Het meest interresante om te geven voor Vaderdag is een mooi cadeaupakket die vervolgens mooi verpakt wordt zodat je echt wat te geven hebt. Hiervan hebben we hieronder een aantal goed lopende pakketten geselecteerd. Weet je nu niet zeker wat je vader nog nodig heeft voor zijn BBQ avontuur? Kies dan de cadeaubon die je kan aanpassen van 10 tot 100 euro tegoed. Dit shop tegoed kan je vader of schoonvader dan zelf gebruiken om in onze BBQ shop iets passends uit te zoeken. 

Rookhout

Wat op het moment ook helemaal tof is om te doen is je vlees of vis op de BBQ roken. Dit kan je op 2 manieren doen, zowel koud als warm. Voor beide manieren heb je aparte dingen nodig. Wil je warm roken? Dan heb je rookchunks, rooksnippers of rookplanken nodig. Wil je koud roken? Dan heb je rookmot nodig. Zie hieronder een selectie van onze beste rookhout artikelen. Iets wat je vader of schoonvader vast helemaal leuk gaat vinden als Vaderdag cadeau!

BBQ accessoires

De juiste BBQ accessoires mogen natuurlijk nooit ontbreken bij het organiseren van een goede BBQ! Ontbreekt er bij jouw vader of schoonvader nog iets in zijn assortiment waarvan je weet? Zie het dan hieronder, mooi wat keuze om het arsenaal te verbreden!

Smaakmakers

Het meest belangrijke is natuurlijk dat je vader of schoonvader heerlijke dingen van de BBQ af tovert. Dit kan natuurlijk alleen als de gerechten goed op smaak zijn gemaakt. BBQ gerechten op smaak brengen doen we doormiddel van BBQ rubs en sauzen. Zie hieronder een hele goede selectie die perfect past bij vaders en schoonvaders die wel van lekker eten houden!

Leren BBQ schorten

Een gaaf BBQ schort voor je vader of schoonvader geeft de ultieme ruige uitstraling. Ze zorgen er daarnaast voor dat er geen vet spetters op de mooie schone kleding terecht komen en dat is een dikke plus! De schorten die we verkopen bij Turn Don’t Burn zijn verder gemaakt van echt leer, dus kwalitatief erg goed. Zodat je vader of schoonvader hier nog een hele lange tijd mee door kan!

Kom je er niet uit voor het vaderdag cadeau?

Schroom dan niet, en neem gerust contact met ons op. We hebben bij Turn Don’t Burn een bevlogen team met specialisten die je maar wat graag helpen om het geschikte cadeau te vinden voor jouw vader of schoonvader. Je neemt simpelweg contact op via de vragen knop rechtsonder in beeld. We staan je via deze weg graag te woord.

Volg je mij al op Instagram?

Voor wekelijks nieuwe BBQ-recepten en tips!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.