Ga naar de inhoud

De beste BBQ Sinterklaas cadeaus

Bart van Heulen achter de BBQ

Door Bart van Heulen

Sinterklaas, voor jong en oud wat ons betreft! Met die reden hebben deze lijst samengesteld met allerlei perfecte Sinterklaascadeautjes voor de barbecue! Mocht je dus iemand willen verblijden met een mooie surprise, of zomaar een mooi sinterklaas cadeau, dan zit er vast en zeker hieronder wel wat tussen! 

Cadeaubonnen & Cadeau pakketten

Het meest interessante om te geven is een mooi cadeau pakket die vervolgens mooi verpakt wordt zodat je echt wat te geven hebt. Hiervan hebben we hieronder een aantal goed lopende pakketten geselecteerd. Weet je nu niet zeker wat degene nog nodig heeft voor zijn BBQ avontuur? Kies dan de cadeaubon die je kan aanpassen van 10 tot 100 euro tegoed. Dit shop tegoed kan degene dan zelf gebruiken om in onze BBQ shop iets passends uit te zoeken. Zo heb je altijd het perfecte sinterklaas cadeau.

Rookhout

Wat op het moment ook helemaal tof is om te doen is je vlees of vis op de BBQ roken. Dit kan je op 2 manieren doen, zowel koud als warm. Voor beide manieren heb je aparte dingen nodig. Wil je warm roken? Dan heb je rookchunks, rooksnippers of rookplanken nodig. Wil je koud roken? Dan heb je rookmot nodig. Zie hieronder een selectie van onze beste rookhout artikelen. Iets wat je dierbare vast helemaal leuk gaat vinden als BBQ sinterklaas cadeau!

BBQ accessoires

De juiste BBQ accessoires mogen natuurlijk nooit ontbreken bij het organiseren van een goede BBQ! Ontbreekt er degene waar jij het sinterklaas cadeau voor koopt iets in het arsenaal? Zie het dan hieronder, mooi wat keuze om het dit te verbreden!

Smaakmakers

Het meest belangrijke is natuurlijk dat er vooral smaakvolle gerechten op de BBQ worden gemaakt. Dit kan natuurlijk alleen als de gerechten goed op smaak zijn. BBQ gerechten op smaak brengen doen we doormiddel van BBQ rubs en sauzen. Zie hieronder een hele goede selectie die perfect past bij jouw dierbare die wel van lekker eten houdt!

Leren BBQ schorten

Een gaaf BBQ schort voor je dierbare geeft de ultieme ruige uitstraling. Ze zorgen er daarnaast voor dat er geen vet spetters op de mooie schone kleding terecht komen en dat is een dikke plus! De schorten die we verkopen bij Turn Don’t Burn zijn verder gemaakt van echt leer, dus kwalitatief erg goed. Dit zodat je ook echt een duurzaam product koopt waar nog een hele lange tijd mee ge-bbqt kan worden!

Kom je er niet uit voor het kerstcadeau?

Schroom dan niet, en neem gerust contact met ons op. We hebben bij Turn Don’t Burn een bevlogen team met specialisten die je maar wat graag helpen om het geschikte BBQ cadeau voor Sinterklaas te vinden. Je neemt simpelweg contact op via de vragen knop rechtsonder in beeld. We staan je via deze weg graag te woord.