We beginnen in dit recept door bloem te mengen met bakpoeder, baking soda en zout. Klop daarna in een andere kom de zachte boter met de suikers en voeg ei en vanille toe en meng tot een romig geheel. Daarna gaat het bloemmengsel er door en mengen we dit tot een mooi cookie deeg. Spatel vervolgens de witte chocolade, hazelnoten en als laatste stukjes kinder bueno door het deeg en roer dit alles goed door elkaar. Vet de skillet in met wat roomboter en verspreid het deeg goed. Versier hierna nog met wat kinder bueno stukjes en wat witte chocolade.
Maak vervolgens de barbecue klaar in een indirecte setting met 180 graden Celsius en gaar de skillet cookie voor 30-40 minuten tot de randen goudbruin zijn en het midden nog zacht.
Haal hierna de skillet cookie van de barbecue af en laat 5 minuten rusten zodat die iets harder kan worden.
Snijd in puntjes en serveer met een bolletje vanille ijs en een extra stukje kinder bueno om het af te maken. Genieten maar!