Haal de kipborrelhapjes uit de verpakking en dep deze goed droog met keukenpapier. Doe vervolgens de maismeel in een diep bord of een schaal en haal de kippenvleugels daar goed doorheen zodat het gehele oppervlakte is bedekt met de maismeel. Verplaats de vleugels vervolgens naar een schone kom en schud het excessieve maismeel van de vleugels af door de kom heen en weer te bewegen. Als al het overtollige maismeel van de wings is afgeklopt is het tijd om de rub toe te voegen. Schud het geheel goed door elkaar zodat je over het laagje maismeel de rub hebt. En dat alles ook goed bedekt is met rub.
We gaan nu de BBQ klaarmaken voor indirecte verhitting. Dit betekend dus dat je de chicken wings niet direct boven de kolen wilt bereiden maar er vanaf. Ga voor een koepeltemperatuur van 200 graden en als deze temperatuur behaald is leg je de chicken wings erop en sluit je de deksel. Je laat ze op deze temperatuur 20 minuten garen. Na de 20 minuten draai je ze om en laat je ze nog 20 minuten garen. In totaal dus 40 minuten.
Vervolgens haal je de chicken wings van de BBQ en serveer je ze. Je kan er nog voor kiezen om er een BBQ saus bij te serveren maar deze kleine smaakbommetjes zijn al erg lekker van zichzelf dus ik zou deze lekker weglaten! Geniet ervan!