Ga terug
+ servings
Snelle Pulled Pork
Print Pin
5 van 2 stemmen

Pulled pork injecteren: hoe en wat?

Op deze pagina vertellen we je precies waarom je vlees moet injecteren voordat je deze low & slow gaat bereiden en hebben we ook een recept hiervoor.
Gang Marinades
Keuken Amerikaans, Nederlands
Trefwoord injectie marinade, pulled pork injecteren, pulled pork injectie marinade, vlees injecteren
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Servings 4 personen
Calorieën 100kcal
Kosten 5 euro

Uitrusting

Ingrediënten

  • 100 ml appelsap
  • 50 ml appelcider azijn
  • 40 ml honing
  • 30 ml worchestershire saus
  • 20 ml maggi smaakverfijner

Instructies

  • Meng alle ingredienten samen en zorg ervoor dat de honing helemaal wordt opgenomen in de mix door het goed te roeren. Neem nu je marinade injector en neem een volle lading vloeistof op uit je maatbeker. Injecteer de procureur of boston butt nu over de gehele breedte terwijl je steeds 3-4 cm ruimte laat tussen de injecties.
    Snelle Pulled Pork
  • Na het injecteren pak je de procureur of boston butts in met plastic folie zodat de vloeistof er niet gemakkelijk uit kan lopen of beperk je dit in iedergeval. En nu is het tijd om het een nachtje in de koelkast te laten overnachten zodat de smaken goed in je vlees kunnen trekken.
    Snelle Pulled Pork

Voedingswaarden

Calories: 100kcal