Haal de kipborrelhapjes uit de verpakking en dep deze goed droog met keukenpapier. Meng vervolgens de sojasaus, bbq rub en knoflook poeder in een kom en voeg de chicken wings toe. Roer het geheel vervolgens goed door zodat de kippenvleugels rondom goed gekruid zijn. Zet de vleugels vervolgens weg in de koelkast om verder te marineren.
We gaan nu de BBQ klaarmaken voor indirecte verhitting. Dit betekend dus dat je de chickenwings niet direct boven de kolen wilt bereiden maar er vanaf. Ga voor een koepeltemperatuur van 200 graden en als deze temperatuur behaald is leg je de chicken wings erop en sluit je de deksel. Je laat ze op deze temperatuur 20 minuten garen. Na de 20 minuten draai je ze om en laat je ze nog 20 minuten garen. In totaal dus 40 minuten.
Vervolgens haal je de chickenwings van de BBQ en serveer je ze. Je kan er nog voor kiezen om er een BBQ saus bij te serveren maar deze kleine smaakbommetjes zijn al mega van zichzelf dus ik zou het lekker weg laten. Geniet ervan!