We mengen eerst alle kruiden voor de dry rub door elkaar. Vervolgens gaat dit over de chickenwings en zorgen we ervoor dat deze helemaal goed bedekt zijn met de rub. De wings gaan nu afgedekt terug in de koelkast, het liefst voor een periode van 2 uur en minimaal 30 minuten.
We steken nu de barbecue aan en gaan voor een koepeltemperatuur van 130 graden Celsius. We rijgen in de tussentijd de chickenwings aan de spiesen en leggen deze bovenop het PGS12000 standaard als deze koepeltemperatuur is bereikt. We sluiten nu de deksel en laten de barbecue zijn werking doen voor een uur tot anderhalf uur. Check af en toe even hoe de wings er aan toe zijn.
Als je het gevoel hebt dat de chickenwings na deze periode mooi krokant zijn is he tijd om van de barbecue af te halen. Zo niet dan wacht je nog even langer, je hoeft niet bang te zijn dat wings echt droog worden. Het vlees is namelijk vet genoeg. Je doet hierna de BBQ saus en de sriracha saus in een kom en husselt hier de chickenwings doorheen zodat ze allemaal mooi gecoat zijn. Serveer ze vervolgens uit op een bord. Et voila, genieten maar!