Ontdooi de garnalen en spoel deze vervolgens goed af met water. Hierna dep je ze goed droog met wat keukenpapier en rijg je ze stuk voor stuk aan de spiesen. In mijn geval reeg ik er 4 per spies maar dit ligt even aan de lengte van de spiesen. Rijg ze door de rug heen zodat ze mooi in het midden zitten van de spies. Vervolgens bestrooi je de garnalen met de BBQ rub. Probeer hier ook de binnenkant onder de schaal wat te kruiden. Veel van de kruiden die namelijk op de schaal terecht komen kruiden de garnalen niet. Dit is natuurlijk zonde.
Vervolgens steek je de BBQ aan voor directe verhitting op 250 graden Celsius. Op het moment dat de BBQ deze temperatuur bereikt heeft leg je de garnalenspiesen op het rooster en kijk je goed naar de kleur van het garnalenvlees. Slaat deze aan de kant die op de BBQ ligt al wit uit? Dan is het tijd om de spiesen te draaien. Doe vervolgens hetzelfde bij de andere kant. Is het vlees van de garnalen over de gehele garnaal mooi wit. Dan zijn de garnalen gaar en kan je ze van de BBQ afhalen.
Serveer de spiesen vervolgens uit op een mooi bord! Deze garnalenspiesen doen het erg goed bij bijvoorbeeld een mooi gerecht met rijst. Geniet ervan!