We halen de gamba's uit de vriezer en laten deze ontdooien. Als ze goed ontdooid zijn deppen we deze droog met keukenpapier en doen we ze in een Tupperware bakje of een ander bakje waar een deksel op kan. We voegen nu de olijfolie toe en persen de 2 tenen knoflook en voegen dit ook toe. Nu gaan er 2 eetlepels van de Cajun kruiden bij en mengen we het geheel goed door elkaar.Het geheel gaat nu de koelkast in voor een periode van het liefst 4 uur maar minimaal 1 uur. Meng het tussentijds nog een keer door aangezien de marinade naar beneden zakt in de koelkast.
Op het moment dat de garnalen voldoende gemarineerd zijn steken we de barbecue aan en zetten we de gietijzeren pan rechtstreeks boven de kolen op het rooster. We gaan voor een temperatuur rond de 200 graden Celsius. Zodra de temperatuur is bereikt kunnen de garnalen in de skillet en draai je deze na een minuut of 2-3 om waarnaar je de andere kant net zo lang bakt. Zijn de garnalen helemaal wit van kleur en niet meer doorzichtig? Dan is dit een aanduiding dat ze gaar genoeg zijn.
Haal de gamba's vervolgens van de barbecue en serveer ze met een beetje vers gesneden peterselie. Je kan er eventueel ook nog voor kiezen om hier een mooie knoflooksaus bij te serveren maar dat hebben deze smaakbommetjes eigenlijk niet nodig. Geniet er van!