We beginnen in dit recept met de saus. Snipper de augurk en ui heel fijn en meng dit vervolgens met de andere ingrediënten. Zet de saus vervolgens afgedekt in de koelkast terwijl we de rest van de burger maken.
Maak 4 even grote burgers van ongeveer 125 gram rundergehakt. Gebruik hiervoor de hamburgerpers of doe dit met je handen. Steek vervolgens de BBQ aan en ga voor een temperatuur van 250 graden. Bak de bacon en ui(in ringen gesneden) vervolgens eerst op de BBQ. Als deze goed gebakken zijn leg je ze aan de kant en is het tijd voor de burgers. Grill de burgers 3 minuten aan 1 kant en draai ze om. Leg vervolgens de cheddar op de gegrilde kant en sluit de deksel van de BBQ. De cheddar heeft zo de kans om goed te smelten. Snijd in de tussentijd je bagels door en leg deze ook kort op de BBQ om te roosteren. Let wel op, dit gaat met deze temperatuur erg hard en hoeft maar een paar seconden.
Haal vervolgens je bagels er af en smeer in met de saus uit de koeling. Beleg vervolgens de bacon en doe daar de burger met cheddar op. Leg daar vervolgens de uienringen op en voeg ijsbergsla en een paar schijfjes tomaat aan toe. Dek vervolgens af met de andere kant van de bagel welke je nog in smeert met de saus.
Nu is het tijd om te genieten! Maar dat gaat vast lukken!