Meteen naar de inhoud

Wie zijn wij?

zalm op de BBQ

Ons verhaal

Wat is er nou fijner dan samen zijn met familie en vrienden en daarbij genieten van een heerlijke maaltijd! Met die reden zijn wij gestart met Turn Don’t Burn. Een voorliefde voor lekker eten en het bereiden hiervan heeft ons hier gebracht.

Onze missie

Onze missie is om het bereiden van eten makkelijker en leuker te maken. Dit zullen we doen door de juiste tools en recepten aan te bieden zodat iedereen met een brede glimlach in de keuken of achter de BBQ kan staan! 

Waarom Turn Don't Burn?

Waarom niet zeg ik dan? Wij hebben het recept voor gezelligheid aan tafel met de familie of met vrienden in de achtertuin bij de BBQ. Het enige wat jullie hoeven te doen is ons te volgen op reis naar de ultieme plek voor lekker eten en de juiste tools. De rest dat doen wij. 

Daarnaast is het bereiden van lekker eten er bij ons met de paplepel ingegoten. Onze oma heeft daar een groot aandeel in toen zij ons op jonge leeftijd al inzicht gaf over het maken van lekker en gezond eten. 

Tenslotte is vakkennis natuurlijk ook niet onbelangrijk. We hebben naast onze interesse in eten ook een 4 jarige hotelschool opleiding gevolgd, waar zoals de meeste wel zullen weten de verschillende soorten keukens uitvoerig aan bod komen. 

Serveren van de shortribs
lang logo zwart

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop wij onze gewaardeerde klanten op de hoogte houden. Dit doen we volgens de blogs en recepten die we regelmatig posten, zie onderstaande bovenste knop. Wij houden je ook op de hoogte via de verschillende sociale media kanalen en via onze nieuwsbrief, inschrijven kan via onderstaande knop.

Hart voor de zaak

DIt bedrijf komt uit het hart wat betekend dat we er alles aan doen om te zorgen dat uw ervaring met ons in orde is.

Innovatief

Door onze oprechte interesse in de markt zorgen we voor een up-to-date assortiment zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Value for money

We vinden het belangrijk dat u het gevoel heeft waar voor uw geld te krijgen.

Bart van Heulen, TurndontBurn

Bart van Heulen

Rather turns than burns

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.