Ga naar de inhoud

Wie zijn wij?

Welkom en wat tof dat je op onze website terecht bent gekomen en meer wil weten over wie wij zijn! 

Mijn naam is Bart van Heulen en ik ben in April 2021 gestart met mijn BBQ winkel, Turn Don´t Burn. Dit met als doel om mensen te inspireren en enthousiasmeren over barbecueën en de gezelligheid die daar bij komt kijken. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen kan genieten van lekker eten, ook als je geen ervaren chef bent. Met Turn Don’t Burn wil ik het bereiden van eten op de BBQ leuker en vooral makkelijker maken voor iedereen. 

Naast mijn doorgeslagen interesse in het maken van lekker eten op de BBQ heb ik ook een 4 jarige hotelschool opleiding gevolgd en veel praktijkervaring opgedaan in de keuken en achter de barbecue. Hierdoor ben ik in staat dit ook aan anderen te leren door middel van mijn recepten en advies.

Bart van Heulen achter de BBQ

Waarin zijn wij anders?

Waarmee ik mij bij Turn Don’t Burn vooral probeer te onderscheiden, is dat ik vanuit mijn online winkel dezelfde service aanbied als bij een stenen winkel. Ik sta mijn klanten namelijk bij van product tot recept tot gerecht. Een soort van totaalbeleving als je het mij vraagt.

Bij Turn Don’t Burn kun je terecht voor alles wat je nodig hebt op het gebied van barbecueën. Zo hebben we inmiddels een assortiment van meer dan 200 producten. Van BBQ´s tot kruiden, van rookhout tot houtskool en nog veel meer! Daarnaast zijn we de afgelopen maanden vooral bezig met de ontwikkeling van producten onder ons eigen merk Turn Don´t Burn. Om de totaalbeleving compleet te maken hebben we inmiddels ook bijna 100 recepten geschreven van kleine tot grote gerechten die je kan vinden op onze BBQ recepten pagina.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Turn Don’t Burn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Heb je vragen aan de hand van de informatie die je zojuist hebt gelezen? Neem dan gerust contact met ons op via de groene vragen knop rechtsonder in beeld. Ik sta je graag te woord!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.