Meteen naar de inhoud

Terrasverwarmer Elegance RVS | Enders

Terrasverwarmer Elegance RVS | Enders

159.00

Met de Elegance RVS Terrasverwarming heeft Enders een waar pareltje onder de terrasverwarming af kunnen leveren. Naast het unieke en slanke design is het namelijk een echte energiebespaarder. Dankzij de Enders Eco Plus-brandertechnologie (EEP) geeft deze heater van 8000 Watt namelijk dezelfde hoeveelheid warmte af als een conventionele terrasverwarmer van 12000 Watt. Dit betekent dat de Elegance 30% minder gas verbruikt en 30% minder CO2 uitstoot. Het vermogen is traploos in te stellen. Ook is de terrasverwarmer voorzien van een wielen set waardoor deze makkelijk verplaatsbaar is. Met deze heater heb je een hoog afgewerkte, innovatieve en stijlvol elegante terrasverwarming die bewijzen dat de eigenaar goede smaak en kennis van zaken heeft.

✅ Voor 23:59 besteld = volgende dag verzonden
✅ Gratis verzending vanaf €75,-
✅ Klanten geven ons 4.9/5 sterren!

Op voorraad

Terrasverwarmer Elegance RVS | Enders
159.00

Bij Turn Don´t Burn zijn we momenteel met vakantie. We zijn dus nu niet in staat je bestelling te versturen. Mocht je toch een bestelling plaatsen dan wordt deze uiterlijk Woensdag 4 oktober verstuurd. 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.