Ga naar de inhoud

Rookchunks pecan 1.5kg

Rookchunks pecan 1.5kg

14.90

Geeft een mooie milde smaak. Minder intens dan hickory en mesquite, maar iets zwaarder vergeleken met rookhout van fruitbomen. Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het low & slow BBQ-en! Gooi een of meerdere rookchunks in de houtskool en laat het rustig een paar uur roken. Bijvoorbeeld lekker bij: Kip, Varken, Rund & Kaas

✅ Voor 23:59 besteld = volgende dag verzonden
✅ Gratis verzending vanaf €75,-
✅ Klanten geven ons 4.8/5 sterren!

Uitverkocht

Artikelnummer 096 Categorie Tag

Beschrijving

Rookhout chunks zijn veruit de makkelijkste manier om rookhout te gebruiken tijdens de warme bereiding van je gerechten op de BBQ. Je legt simpelweg een aantal stukken tussen het houtskool op verschillende plekken zodat je gedurende bijna de hele bereiding rook genereerd.

Bepaal aan der hand van je gerecht hoeveel chunks je nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld wat grotere stukken vlees klaarmaken zoals brisket, pulled beef of pork. Dan kan je best wat meer chunks gebruiken. Ga je beer can chicken bereiden? Dan heb je aan 1 chunk wel genoeg.

De chunks zijn perfect bij de bereiding van bijvoorbeeld pulled pork of beef. Of andere gerechten die een langere bereiding nodig hebben.

Volg je mij al op Instagram?

Voor wekelijks nieuwe BBQ-recepten en tips!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.