Meteen naar de inhoud

Rookchunks eik 1.5kg

8.90

Pittige geur, sterk aroma, licht zoete fragmenten van karamel. Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij low & slow bereidingen! Gooi een of meerdere chunks droog in de houtskool en laat het vervolgens uren roken.

Eikenhout gaat goed samen met de wat zwaardere gerechten. Denk hierbij aan bereiding van bijvoorbeeld rund, varken en gevogelte.

5 op voorraad

Artikelnummer 048 Categorie

Beschrijving

Rookhout chunks zijn veruit de makkelijkste manier om rookhout te gebruiken tijdens de warme bereiding van je gerechten op de BBQ. Je legt simpelweg een aantal stukken tussen het houtskool op verschillende plekken zodat je gedurende bijna de hele bereiding rook genereerd.

Bepaal aan der hand van je gerecht hoeveel chunks je nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld wat grotere stukken vlees klaarmaken zoals brisket, pulled beef of pork. Dan kan je best wat meer chunks gebruiken. Ga je beer can chicken bereiden? Dan heb je aan 1 chunk wel genoeg.

De chunks zijn perfect bij de bereiding van bijvoorbeeld pulled pork of beef. Of andere gerechten die een langere bereiding nodig hebben.

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.