Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

IQ Grills Classic 21 Inch Kamado BBQ | Compleet

1,499.00

Deze 21 inch shadowline Kamado BBQ van het merk IQ Grills is vrij nieuw op de markt. Daar moesten wij van Turn Don’t Burn dus meer van weten.

Maar serieus, wat een apparaat. Deze Kamado BBQ is gemaakt van speciaal keramiek genaamd mulliet. Dit keramiek komt nog niet bij andere merken voor en is veel sterker dan het veel gebruikte cordiriet keramiek. Dit is met name ook een van de redenen dat we 25 jaar garantie geven op deze kamado, ook vrij uniek in de markt!

Naast de garantie leveren we deze kamado ook nog eens heel compleet met wel 17 verschillende soorten accessoires.

 1. Aluminium margrietschijf met regenkap
 2.  Multi-levelsysteem met rvs grillrooster, 2x een halve maan platesetter, een gietijzeren halve maan plancha en een gietijzeren halve maan grillrooster.
 3.  Pizzasteen
 4.  Hamburgerschep
 5. Beer can chicken houder
 6. Drippannen/lekbakken
 7. Vuurkorf/Houtskoolbak
 8. Aslade
 9. Onderstel
 10. Opklapbare zijtafels
 11. Temperatuurmeter iQ Grill
 12. Kern thermometer voor in het Vlees/Vis etc.
 13. Roostertang
 14. Led licht met haak
 15. Elektrische aansteker
 16. Aspook
 17. iQ Grills beschermhoes

 

Mocht je de kamado bij ons kopen? Dan bezorgen we deze kosteloos en krijg je er ook 2 zakken Birch & Oak houtskool bij ter waarde van 44 euro zodat je snel van start kan en je voorlopig nergens meer druk over hoeft te maken!

Levertijd 3-5 werkdagen. 

Onderaan de pagina leggen we de verschillende accessoires uit in detail mocht je hier meer over willen weten.

Deze 21” kamado van IQ Grills is er daarnaast in 2 verschillende kleuren, gunpowder grey & pirate black. Na het selecteren van de kleur onderstaand scroll je even naar boven om de foto van de desbetreffende kleur te kunnen zien voor een goed beeld.

Artikelnummer 068 Categorie

Beschrijving

Compleet met accessoires!

Hieronder zullen we in het kort alle verschillende accessoires nalopen zodat jij precies weet wat je in huis haalt als je deze Kamado BBQ bij ons aanschaft.

1. Aluminium margrietschijf met regenkap

Het mooie van deze margrietschijf is dat hij is gemaakt van Aluminium, dit roest dus niet. Mooi meegenomen natuurlijk want een BBQ staat meestal buiten. Daarnaast kan je de temperatuur perfect stellen met deze schijf, zo kan je gemakkelijk de temperatuur laag houden of in mum van tijd opvoeren.

2. Multi-levelsysteem met rvs grillrooster, 2x een halve maan platesetter, een gietijzeren halve maan plancha en een gietijzeren halve maan grillrooster.

Het Multi-level grill systeem zorgt ervoor dat jij verschillende gerechten tegelijkertijd klaar kan maken. Zo kan je een gedeelte gebruiken om je groente indirect te garen terwijl je op de andere helft je vlees direct boven de kolen grilt. Mede hierdoor wordt ook het rennen heen en weer naar de keuken overbodig en kan jij gewoon achter je kamado blijven staan terwijl je heerlijke complete gerechten op tafel zet.

3. Hamburgerschep

De hamburgerschep of spatel zorgt ervoor dat jij gemakkelijk je hamburgers kunt flippen. Vele malen makkelijker als met een BBQ Tang.

4. Pizzasteen

Stook je kamado op naar 350 graden Celsius en bak overheerlijke pizza’s op deze keramische pizza steen. Net als bij de pizzaria!

5. Aslade

Onderin de IQ Grills bevind zich een aslade waarmee je gemakkelijk na gebruik het gemaakte as weg kan gooien. Vervolgens schuif je deze weer terug en klaar is kees.

6. Drippannen/lekbakken

We hebben natuurlijk allemaal wel eens dat vet lekt op de kolen en dat dit zorgt voor grote steekvlammen. Met de halve maan lekbakken is dit voor altijd geschiedenis, zo kan jij in alle rust je vlees klaarmaken zonder dat je vlees verbrand.

7. Beer can chicken houder

Maak een hele kip klaar in zijn geheel met deze handige beer can chicken houder. Vul de houder met water, bier of ander vocht en zet de kip erop. Heerlijk malse kip in no time!

8. Vuurkorf/Houtskool bak 

Een perfecte houtskool bak in je kamado BBQ om er voor te zorgen dat je houtskool optimaal de ruimte krijgt voor zuurstof. Daarnaast kan je deze opdelen in 2 gedeeltes zodat je ook niet altijd je hele korf hoeft vol te gooien. Handig als je bijvoorbeeld met zijn 2en gaat BBQen en niet de gehele BBQ nodig hebt.

9. Onderstel

Het onderstel is gemaakt van ge-poedercoat staal. Dit roest niet en is erg stevig.

10. Koepel temperatuurmeter iQ Grill

Op de koepl van de IQ Grills bevind zich een temperatuur meter welke netjes de temperatuur in graden Celsius aangeeft.

11. Opklapbare zijtafels

De opklapbare zijtafels zorgen ervoor dat je alle ruimte hebt om ook naast je BBQ dingen klaar te maken. Je komt namelijk altijd ruimte tekort als je lekker aan het BBQ-en bent.

12. Roostertang

De roostertang wordt meegeleverd omdat je vanwege het multi-level grill systeem zoveel mogelijkheden hebt. Je kan gemakkelijk de halve manen wisselen terwijl de BBQ op temperatuur is en zo verschillende dingen blijven bereiden zonder dat je je vingers brand.

13. Kern thermometer voor in het Vlees/Vis etc.

Om optimaal inzicht te hebben in de temperatuur van je gerecht is er naast de koepeltemperatuurmeter ook een kern thermometer meegeleverd. Deze heeft 2 voelers en is te koppelen aan je telefoon via bluetooth. Zo ben je altijd op de hoogte van de temperatuur ook als je even niet in de buurt bent.

14. Elektrische aansteker

Een Electrische aansteker om gemakkelijk je kolen mee aan te steken. Houd deze er 30 seconden boven en voilà!

15. Led licht met haak

We zien in het najaar en voorjaar nog wel eens dat het vroeg donker wordt, dit terwijl BBQ-en in deze periodes volgens ons juist zo fijn is. Dit led licht zorgt er dan ook voor dat jij gewoon door kan, ook als het donker wordt!

16. Aspook

Een beetje poeren in de kolen moet soms gewoon gebeuren. Het kan zijn dat ze net niet goed liggen en dan kan je dus met de bijgeleverde aspook aan de gang.

17. iQ Grills beschermhoes

Het is natuurlijk ook belangrijk dat als jij je kamado niet gebruikt hij mooi beschut staat. Daar zorgt de beschermhoes voor.

Extra informatie

Kleur

Pirate Black, Gunpowder Grey

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.