Ga naar de inhoud

Aanmaakwokkels | Smokin’ Flavours

Aanmaakwokkels | Smokin’ Flavours

9.90

Met deze 100% natuurlijke aanmaakwokkels steek je de BBQ super snel aan! Door het waslaagje branden ze hevig en lang genoeg om je houtskool aan te krijgen. Gemaakt van enkel onbehandeld hout en natuurlijke was zodat je de wokkels in iedere BBQ gebruikt kunnen worden, zelfs in een keramische BBQ/Kamado. Geschikt voor alle type BBQ’s, vuurkorven en houtkachels. Brandduur is ongeveer 7 – 8 minuten. Verpakt in een zak van 1KG.

✅ Voor 23:59 besteld = volgende dag verzonden
✅ Gratis verzending vanaf €75,-
✅ Klanten geven ons 4.8/5 sterren!

Uitverkocht

Artikelnummer 023 Categorie Tag

Beschrijving

Aanmaakwokkels Kamado

Er zijn vandaag de dag 101 verschillende manieren om je BBQ aan te steken. Waar moet je als consument nou uit kiezen? Het is goed om te weten dat de hedendaagse kamado BBQ’s van keramiek niet zomaar alle soorten aanmaakblokjes kunnen verdragen.
De normale witte aanmaakblokjes bijvoorbeeld, zitten vol slechte stoffen en tasten dan ook je keramiek aan. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt. Koop dus vooral aanmaakwokkels voor je kamado als je hier nog veel langer van wilt genieten.

Aanmaakwokkels BBQ

Deze aanmaakwokkels voor de BBQ welke gemaakt zijn van enkel natuurlijke producten zijn totaal niet schadelijk. Wil jij dus op een normale manier met je BBQ omgaan en zelfs nog wat bijdragen aan het milieu door geen slechte aanmaakblokjes te gebruiken dan is dit zeker wat voor jou. De producten die gebruikt zijn voor de aanmaakwokkels zijn enkel houtschaafsel en natuurlijke was. Erg duurzaam dus en niet schadelijk voor wat dan ook.

Aanmaakwokkels voor andere toepassingen

Je kan daarnaast ook de aanmaakwokkels gebruiken voor je open haard, vuurkorf, houtkachel of andere bronnen van vuur waar je een aanstekende factor nodig hebt. Hierin werken de aanmaakwokkels ook erg goed! Je legt simpelweg 1-3 stuks aanmaakwokkels onder het aan te steken hout en steekt deze aan. De aanmaakwokkels blijven vervolgens gedurende een ruime 7 minuten branden en dit zorgt er dan weer voor dat je hout goed de tijd heeft om te ontvlammen. Echt dus op meerdere plekken inzetbaar zodat je hier niet alleen de BBQ maar ook andere dingen mee aan kan steken.

Aanmaakwokkels kopen

Ben je er na het lezen van deze tekst zeker van en wil jij aanmaakwokkels kopen? Kijk dan niet verder en bestel ze nu bij Turn Don’t Burn. We zorgen er voor dat je ze snel in huis hebt zodat jij lekker je BBQ aan kan steken! Mocht je nu vragen hebben over dit product? Stel deze dan gerust via de vragen knop rechtsonder in beeld.

Volg je mij al op Instagram?

Voor wekelijks nieuwe BBQ-recepten en tips!

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.