Meteen naar de inhoud

Verzend beleid

Informatie rondom verzenden, retourneren & het retour formulier

Verzenden

Als u op een werkdag voor 23:59 besteld worden de producten de volgende dag nog verstuurd en heeft u in de meeste gevallen de producten binnen 1-2 werkdagen in huis. BBQ’s zijn hiervoor uitgesloten, deze worden geleverd op afspraak binnen 3-5 werkdagen. De verzendkosten bedragen €6.95,- voor verzendingen binnen Nederland. De verzendkosten voor levering in België bedragen 9.98,-. Gratis verzending geldt bij bestellingen boven de 75,- in Nederland en 100,- in België.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U
krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Wij zullen ook de kosten voor de retourzending op ons nemen. Indien u gebruik maakt van uw
herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@turndontburn.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

1. Vermijd beschadiging en verontreiniging van de goederen. Stuur de goederen in de originele verpakking met alle toebehoren en met alle verpakkingsonderdelen aan ons terug. Gebruik evt. een beschermende buitenverpakking. Indien u de originele verpakking niet meer bezit, zorg dan met een geschikte verpakking voor een voldoende bescherming tegen transportschade.
2. Indien mogelijk zijn goederen gefrankeerd te retourneren
3. Houd er rekening mee dat de voorgaande leden 1 en 2 van deze algemene
aanwijzingen geen voorwaarde zijn voor de effectieve uitoefening van het
herroepingsrecht.

Identiteit ondernemer

Turn Don’t Burn
Donk 8
8266JC Kampen
info@turndontburn.nl
06-18781411
KVK 82625581
BTW NR NL003707368B15

Onderstaand kunt u het retourformulier downloaden in PDF

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.