Meteen naar de inhoud

Yakiniku

Wat is Yakiniku?

Bij YAKINIKU® worden klanten verwelkomd met een passie voor vuur en grillen. Ze zijn vastbesloten om de perfecte kamado aan te bieden die aan alle wensen voldoet. Na het constateren van het ontbreken van de ideale kamado op de markt, besloot het team in 2014 om zelf in actie te komen. Geïnspireerd door de oorsprong van de keramische BBQ in Japan, zijn ze begonnen met het ontwikkelen van een toestel dat speciaal geschikt is voor de europese markt. Elk aspect van het proces is met zorg gekozen en uitgewerkt.

Geinspireerd vanuit Japan, waar het begonnen is

De Yakiniku kamado, gebaseerd op het traditionele Japanse model, biedt een ongeëvenaarde BBQ beleving. De kamado heeft een karakteristieke ovale vorm, waardoor de hete lucht optimaal kan circuleren. Met nauwkeurige controle over de toevoer van zuurstof, hebben klanten de volledige controle over de temperatuur in de kamado. Of het nu gaat om het grillen van vlees op hoge temperatuur of het langzaam laten garen op lage temperatuur, de Yakiniku kamado biedt ongekende mogelijkheden en veelzijdigheid.

Bij YAKINIKU® staat kwaliteit, precisie en elegantie hoog in het vaandel. De kamado’s zijn uitgerust met een luxueuze zwarte uitstraling en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het gebruik van dik keramiek en cordieriet zorgt ervoor dat de Kamado bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bovendien is de kamado vervaardigd van type 304 roestvrij staal, waardoor het hittebestendig is. Het unieke ontwerp en de materialen dragen niet alleen bij aan optimale prestaties, maar ook aan een lager houtskoolverbruik in vergelijking met een open barbecue. Met de Yakiniku kamado genieten klanten niet alleen van de beste grillresultaten, maar ook van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Yakiniku BBQ staat voor plezier

Een echte Yakiniku BBQ staat dus voor veel plezier in de achtertuin met je familie en vrienden. Door het gebruik van de hoogwaardige materialen en ook het cordiriete keramiek kan je levenslang doen met een barbecue van dit merk. Je doet tenslotte ook een dergelijke investering dus daar mag je ook wel wat van verwachten toch? Dat vinden wij namelijk wel. 

Wil jij een Yakiniku kopen?

Wij zijn als Turn Don’t Burn dan ook heel erg blij dat we dit merk in ons assortiment op hebben kunnen nemen. Mochten jullie nu vragen hebben over deze mooie kamado BBQ’s? Laat het ons dan gerust weten! We staan je graag te woord. 

Bij Turn Don´t Burn zijn we momenteel met vakantie. We zijn dus nu niet in staat je bestelling te versturen. Mocht je toch een bestelling plaatsen dan wordt deze uiterlijk Woensdag 4 oktober verstuurd. 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.