Meteen naar de inhoud

Silly Tony

Wat is Silly Tony?

Silly Tony is een splinternieuw Amerikaans rub merk wat kruidenmixen maakt en deze op verschillende internationale markten verkoopt. Silly Tony werkt uitsluitend met kruiden van de hoogste kwaliteit en staat voor een merk dat inmiddels wordt geaccepteerd door verschillende BBQ-ers in het wedstrijdcircuit. De kruidenmixen zijn ook uitvoerig getest en gekeurd door professionele BBQ-ers voordat deze op de markt verschenen. Wil jij eens iets anders dan de reguliere Nederlandse kruiden merken? Dan is Silly Tony zeker weten iets heel anders en volledig onderscheidend van de andere merken. Silly Tony is naast het zijn van een splinternieuw Amerikaans rub merk ook echt een topmerk en groeit gestaagd in following op de social media kanalen. 

Waarom kiezen voor Silly Tony? 

Silly Tony gebruikt hele pure kruidensoorten en doet absoluut op dit gebied geen concessies. Volgens de makers van dit merk is het alleen dan goed genoeg voor het professionele wedstrijd circuit. En hier moeten wij ze natuurlijk ook gelijk geven. De smaken zijn overweldegend. Zelfs als je niet heel veel ervaring hebt met BBQ-en dan zorgen de rubs van Silly Tony ervoor dat je de kwaliteit van het gemaakte gerecht echt naar het volgende niveau tilt. Zo kan jij dingen klaarmaken die normaal gesproken alleen zouden kunnen worden gegeten in een hoogwaardig restaurant. En geloof mij maar, dit is echt niet verzonnen. Vraag een doorgewinterde BBQ-er maar eens of hij nog zoveel zin heeft om bij een restaurant te gaan eten als hij al jaren wereldgerechten op zijn Kamado of andere BBQ klaarmaakt. Ik denk het niet! 

De smaken van Silly Tony

Het mooie aan Silly Tony is dat ze 5 verschillende kruidenmixen hebben ontwikkeld die werkelijk op allerlei soorten gerechten passen. Zo heb je de SPG alleskunner die werkelijk alle gerechten van een betere smaak voorziet. De Fish rub die zoals de naam het al zegt perfect is op allerlei soorten vis zoals zalm, garnalen en witvis. De pork rub die je spareribs, pulled pork en buikspek naar het volgende niveau tillen! De beef rub die een heerlijke lichte koffie smaak meegeeft aan je short ribs, pulled beef of bavette. En als laatste de chicken rub die van jou kippetje aan het spit of beer can chicken echt een geweldenaar maakt! Zo zie je dat er voor alles wel wat is. Daarnaast zijn de SPG en chicken rub ook uitermate geschikt voor op groente! Dus je kan echt alles hoog op smaak maken met de spullen van Silly Tony. 

Silly Tony kopen

Silly Tony kopen doe je gemakkelijk bij Turn Don’t Burn. Je kan namelijk heel gemakkelijk Silly Tony bestellen in onze online BBQ winkel. Zo ga je op deze categoriepagina simpelweg naar het product en druk je op de bestelknop of je klikt in de categoriepagina al op toevoegen aan winkelmand. Silly Tony kopen doe je dus vandaag nog bij Turn Don’t Burn en dan heb je het voor het weekend of zo spoedig mogelijk nog in huis. Zo kan jij lekker aan de gang met je nieuwe kruiden en doe je in de achtertuin mee als een wedstrijd circuit BBQ-er! 

Bij Turn Don´t Burn zijn we momenteel met vakantie. We zijn dus nu niet in staat je bestelling te versturen. Mocht je toch een bestelling plaatsen dan wordt deze uiterlijk Woensdag 4 oktober verstuurd. 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.