Meteen naar de inhoud

Orbit Barbecues

Toont alle 3 resultaten

Wie zijn Orbit Barbecues?

Orbit barbecues is een Nederlands barbecue merk dat is opgericht door 4 vrienden uit het mooie IJsselmuiden. Deze heren hadden alle 4 een eigen expertise en dachten dat ze elkaar op een hele mooie manier konden aanvullen in de vorm van een bedrijf. Barbecueen bracht hun allen vaak bij elkaar dus hadden ze het gevoel dat ze hier wat mee moesten. Orbit barbecues was op deze manier geboren in 2022. 

Waarom een Orbit en geen andere vuurschaal BBQ?

Er zijn veel redenen waarom je de Orbit vuurschaal barbecue zou moeten kopen. Ten eerste is de vuurschaal gemaakt van corten staal wat een natuurlijke vorm van roest aantrekt en daardoor een hele mooie bronzen kleur krijgt. Dit is bij corten staal overigens niet een slecht iets. Dit staal kan namelijk erg goed tegen roest en roest zorgt zelfs voor een beschermlaag. Daarnaast is de Orbit erg veelzijdig en kan hij worden gebruikt voor verschillende soorten bereidingen. Zo kan je er voor hele grote groepen op grillen maar ook kan je caveman style barbecuen op de houtskool die je zelf maakt van het hout wat ontbrand. Naast al deze bereidingswijzen zorgt het vuur er voor dat je naast BBQ-en ook heerlijk om de Orbit BBQ heen kan staan. Echt een heel diverse barbecue dus als je het ons vraagt.

De voordelen van een Orbit BBQ

Het mooie van dit apparaat is dat je er zowel heerlijke gerechten mee kan bereiden als dat je er voor de sfeer en warmte een vuurtje mee kunt stoken. Echt multifunctioneel dus als je het ons vraagt. Verder is de orbit gemaakt uit 5 losse delen. Een onderkant, een ring in het midden, de bovenkant, de vuurring en een asrooster. Deze delen zijn allemaal los van elkaar te vervoeren en zo is de Orbit dus ook echt perfect als je vaak catering klussen doet of BBQ workshops. 

De Orbit heeft daarnaast een asrooster wat er voor zorgt dat het as van het verstookte hout netjes wordt opgevangen in de BBQ. Je kan dit na gebruik vervolgens ook heel gemakkelijk verwijderen.

Koop een Orbit BBQ bij Turn Don’t Burn

Wil jij nu zelf zo’n mooie Orbit BBQ kopen? Doe dit dan bij ons! Wij zorgen dat je deze Orbit snel in je eigen achtertuin op kan zetten zodat je zelf zo snel mogelijk de mooiste gerechten van je BBQ af kan toveren. De Orbit barbecue is daarnaast in tegenstelling tot andere vuurschaal BBQ’s ook erg goed geprijsd. Orbit is namelijk een jong merk waarbij de kosten voornamelijk zitten in de productie van de BBQ en niet in een marketingmachine die ze aan de praat moeten houden. Je krijgt dus waar voor je geld. Mocht je nu vragen hebben over de verschillende modellen? Neem dan gerust even contact met ons op. We staan je graag te woord! 

Bij Turn Don´t Burn zijn we momenteel met vakantie. We zijn dus nu niet in staat je bestelling te versturen. Mocht je toch een bestelling plaatsen dan wordt deze uiterlijk Woensdag 4 oktober verstuurd. 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.