Ga naar de inhoud

No Rubbish

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond

Wat is No Rubbish?

No Rubbish is een merk voor BBQ smaakmakers in allerlei vormen en maten en is in Nederland op de markt sinds een jaar of 6 als een van de allereerste nationale BBQ rub merken. Het merk specialiseert zich in het maken van kruiden voor de BBQ, BBQ sauzen en andere specerijen die je BBQ beleving naar het volgende niveau tillen. Het merk zelf zegt dat het lip smacking producten uitlevert en wij kunnen het daar niet genoeg over eens zijn. Deze producten zijn echt van top kwaliteit. Als je nieuw bent in het BBQ circuit of je zwerft er al een tijdje rond dan en je hebt nog geen kennis gemaakt met No Rubbish? Dan is het zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken. Dit is namelijk naar ons idee echt een merk dat mee doet aan de top van de BBQ wereld. 

No Rubbish Rub

De No rubbish rub is een fantastische smaakmaker die een toevoeging is in je BBQ arsenaal. Zonder de No rubbish Rub mis je toch al snel een smaak impuls en doe je jezelf eigenlijk tekort. Probeer deze rubs zelf maar eens en dan zal je zien dat je echt verrast wordt door de smaak en kleur die het brengt in jouw gerechten. De rub voeg je simpelweg toe aan het gerecht voordat je deze op de BBQ legt. Bij voorkeur laat je dit zelfs een nacht lekker intrekken zodat de smaken optimaal door het vlees of de vis kunnen worden opgenomen. Op deze manier kan je optimaal genieten van je gemaakte creaties. 

Waarin onderscheid No Rubbish zich?

No Rubbish onderscheid zich vooral op het gebied van kwaliteit. Het merk gebruikt hele pure kruidensoorten en gebruikt in hun kruidenmixen en sauzen nagenoeg geen zout. Dit is waar het echt het verschil maakt met andere merken. Daarnaast zijn alle rubs vrij van gluten en MSG. Er worden dus helemaal geen smaakversterkers toegevoegd wat bij andere merken vooral in het Amerikaanse BBQ rub circuit wel het geval is. Je krijgt dus kruiden en sauzen in hun puurste vorm.

No Rubbish kopen

No Rubbish kopen doe je gemakkelijk bij Turn Don’t Burn. Je kan namelijk heel gemakkelijk No Rubbish bestellen in onze BBQ shop. Zo ga je op deze categoriepagina simpelweg naar het product en druk je daar op de bestelknop of je klikt in de categoriepagina al op toevoegen aan winkelmand. No rubbish kopen doe je dus vandaag nog bij Turn Don’t Burn en dan heb je het voor het weekend of zo spoedig mogelijk nog in huis. Zo kan jij lekker aan de gang met je nieuwe kruiden.