Meteen naar de inhoud

KNOER

KNOER – De beste aanvulling op jouw ultieme buiten beleving!

Als je van koken in de buitenlucht houdt, dan heb je vast al eens van de KNOER Outdoor Oven gehoord. Dit is een innovatieve pizza oven die speciaal is ontworpen voor gebruik in de buitenlucht. In dit artikel zullen we alles vertellen wat je moet weten over de Knoer Outdoor Oven, en waarom het de beste keuze is voor in jouw tuin of overkapping.

Wat is de KNOER Outdoor Oven?

De KNOER Outdoor Oven is een oven die speciaal is ontworpen voor gebruik in de buitenlucht. Het is een multifunctionele oven die kan worden gebruikt voor het bakken, braden en grillen van eten. De oven heeft een uniek design dat ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor je voedsel perfect wordt bereid. Daarnaast dient de Oven ook als warmtebron en kan je deze ook prima gebruiken als kachel voor de koude avonden in de zomer of zelfs in de wintermaanden wanneer deze met gemak hele ruimtes zoals je overkapping verwarmd.

Waarom zou je de KNOER Outdoor Oven moeten kopen?

Er zijn veel redenen waarom je de KNOER Outdoor Oven zou moeten kopen. Ten eerste is de oven zeer veelzijdig en kan hij worden gebruikt voor verschillende soorten bereidingen. Ten tweede is de oven van hoogwaardige kwaliteit en is hij gemaakt van het duurzame materiaal genaamd cortenstaal. De oven is zeer gebruiksvriendelijk en kan hij gemakkelijk worden schoongemaakt. De Knoer Outdoor Oven werkt daarnaast op hout en heeft een uniek ontwerp dat ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. De oven heeft ook een ingebouwde thermometer, waardoor je de temperatuur gemakkelijk kunt regelen. Je krijgt bij de oven ook een pizzasteen, die ervoor zorgt dat je heerlijke pizza’s kunt maken in de buitenlucht.

De voordelen van een KNOER Outdoor Oven

Het mooie van dit apparaat is dat je er zowel heerlijke gerechten mee kan bereiden als dat je er voor de sfeer en warmte een vuurtje mee kunt stoken. Echt multifunctioneel dus als je het ons vraagt. Verder is de KNOER outdoor oven gemaakt van cortenstaal wat er voor zorgt dat de oven gedurende verloop van tijd een steeds mooiere roestkleur krijgt. Dit doen daarbij geen afbreuk aan het materiaal en is puur visueel. Deze outdoor oven gaat namelijk jaren mee, dus daar geen zorgen over!

Bij Turn Don´t Burn zijn we momenteel met vakantie. We zijn dus nu niet in staat je bestelling te versturen. Mocht je toch een bestelling plaatsen dan wordt deze uiterlijk Woensdag 4 oktober verstuurd. 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.