Meteen naar de inhoud

Home Fires Braai

Wat is Home Fires Braai voor merk?

Het is geen geheim dat de originele braais uit Zuid-Afrika komen, de bakermat van de braai. Familiebedrijf Home Fires begon in 1983 als eenmanszaak en is nu uitgegroeid tot marktleider voor de ontwikkeling en productie van braais. Hun fabriek staat in Worcester, een dikke 100 kilometer van Kaapstad. Sinds de oprichting worden hier braais van de hoogste kwaliteit gemaakt, die hun weg naar klanten binnen en buiten Zuid-Afrika weten te vinden. Home Fires is trendsetter in de wereld van de braai. De combinatie van ruime ervaring, kwaliteitsproducten en goede klantenservice, is de basis voor het huidige succes. Het familiebedrijf is in staat om een traditioneel product als de braai te blijven vernieuwen en te perfectioneren. Hierbij zijn gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk advies altijd het uitgangspunt. Vanuit dit vertrouwen geeft Home Fires een garantie van 15 jaar op hun producten. Ook een van de redenen waarom wij bij Turn Don’t Burn zo verschrikkelijk enthousiast zijn dat we dit merk mogen voeren in onze winkel!

De verschillende soorten homefires braais?

Home Fires heeft een legio aan verschillende soorten braais waar wij bij Turn Don’t Burn er momenteel een hand vol van voeren in ons assortiment. Wat ons betreft de meest gebruikte en de best mogelijke om in te zetten in jouw achteruin of bij je catering klus. Zo is de vrijstaande 800 perfect voor in de achtertuin of om in te bouwen in de overkapping. En is de campbraai perfect om mee te nemen naar de camping of feestjes waar je voor een groep mensen moet grillen. De trolley braais zijn daarnaast echt super geschikt voor catering vanwege het hele grote oppervlakte om op te grillen. Keuze zat dus al vinden wij dat zelf! De verschillende braais zijn daarnaast ook nog bijna allemaal te koop met en zonder onderstel. Dus allemaal de mogelijkheid om te worden ingebouwd. 

Home Fires braai kopen

Als je op zoek bent naar een Home Fires braai, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden voordat je een aankoop doet. Ten eerste moet je bepalen wat voor soort braai je wilt hebben. Er zijn verschillende soorten braaien beschikbaar, zoals houtskoolbraaien, en braaien waarbij je zelf houtskool moet stoken in de kolenmaker. Zo hebben deze eigen voordelen en nadelen, dus het is belangrijk om te bepalen wat het beste bij je past. Mocht je er nu niet helemaal uitkomen bij het kopen van een Home Fires braai? Neem dan gerust even contact met ons op. We staan je graag te woord!

Bij Turn Don´t Burn zijn we momenteel met vakantie. We zijn dus nu niet in staat je bestelling te versturen. Mocht je toch een bestelling plaatsen dan wordt deze uiterlijk Woensdag 4 oktober verstuurd. 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.