Meteen naar de inhoud

Fraaii Buitenkeukens

Wie zijn Fraaii Buitenkeukens?

Heb jij wel eens gehoord van Fraaii Buitenkeukens? Fraaii is een bedrijf dat prachtige buitenkeukens maakt. de buitenkeukens zijn gemaakt van de beste materialen, zodat ze heel stevig en duurzaam zijn. ze worden gemaakt in verschillende maten en modellen, zodat er voor iedereen een perfecte buitenkeuken is. Het bedrijf staat voor een kwalitatief goed product en dat is nou net wat ons bij Turn Don’t Burn zo aan staat. Wij staan namelijk ook echt graag voor kwaliteit. Dat verkoopt zichzelf! 

Hoe lang bestaat het merk al?

Fraaii Buitenkeukens bestaat al tijdje. Het merk is al meer dan 3 jaar bezig met het maken van de mooiste buitenkeukens. In die tijd hebben ez veel ervaring opgedaan en weten we precies hoe we de beste buitenkeukens moeten maken. Fraaii is altijd bezig met het verbeteren van de producten, zodat jij uiteindelijk de beste buitenkeuken krijgt.

Het volledige Fraaii assortiment bij Turn Don’t Burn

Bij Turn Don’t Burn kun jij het volledige assortiment van Fraaii Buitenkeukens vinden. We hebben buitenkeukens in verschillende maten en modellen, dus er is voor iedereen wel iets te vinden. We hebben bijvoorbeeld een buitenkeuken met een grote opslagruimte erin, of met een granieten werkblad. Maar ook de kleinere modellen, perfect voor als je wat minder ruimte in de tuin hebt of een wat kleiner budget. Echt voor een ieder wel wat te kiezen! Als je geïnteresseerd bent, kun je ons berichten via de vragen knop rechtsonder in beeld. Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en hoe je een Fraaii Buitenkeuken kunt kopen.

Bij Turn Don´t Burn zijn we momenteel met vakantie. We zijn dus nu niet in staat je bestelling te versturen. Mocht je toch een bestelling plaatsen dan wordt deze uiterlijk Woensdag 4 oktober verstuurd. 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.