Ga naar de inhoud

Merken

Op deze pagina vind je alle merken uit ons assortiment. Door op de logo’s te klikken kom je op het volledige assortiment van het merk uit in onze BBQ shop. 

Kwaliteit op 1

Wij staan bij Turn Don’t Burn voor kwaliteit en dragen daarom met trots een assortiment met kwaliteitsmerken. We vinden namelijk dat je beter in 1 keer een goed product kan kopen i.p.v. dat je zogenoemd prelaria koopt en dan weer terug naar de winkel moet. Je mag er dus bij ons vanuit gaan dat als je iets koopt, dit echt in orde is. We hebben trouwens ook geen keus in een competatieve markt als deze vandaag de dag. 

BBQ merken van A kwaliteit

De merken die wij verkopen zijn echte A merken in BBQ land. Gerenomeerde bedrijven die al een behoorlijke tijd meegaan of nieuwe spelers met een heel tof verhaal en product. Wij testen zelf uitvoerig alles alvorens we het in onze winkel aanbieden. Alleen zo kunnen we de kwaliteit waarborgen die klanten van ons gewend zijn. We dragen niet voor niets een 4.9 van de 5 sterren op trustpilot met meer dan 100 reviews verzameld sinds onze start in 2021. Je mag er dus met een gerust hart vanuit gaan dat als je een van deze BBQ merken bij ons aankoopt dit ook daadwerkelijk echt goed is.

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Mocht je nu vragen hebben over een van de merken op deze pagina of in onze BBQ shop? Neem dan gerust contact met ons op via de verschillende contactmogelijkheden op de contactpagina. We staan je via deze verschillende wegen graag te woord. 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.