Op zoek naar van alles wat te maken heeft met BBQ in Kampen, IJsselmuiden en omstreken?

Dan zit je bij Turn Don't Burn helemaal aan het juiste adres!

Turn don’t Burn heeft alles van BBQ’s, BBQ Accessoires, BBQ rubs/kruiden, BBQ sauzen, verschillende soorten rookhout, leren bbq schorten en nog veel meer! 

Kijk dus gerust eens op onze BBQ shop via onderstaande link!

BBQ accessoires kampen
Allerlei verschillende BBQ Accessoires
BBQ rubs kampen
BBQ Rubs/Kruiden
rookhout kopen kampen
23 verschillende soorten rookhout met toebehoren
BBQ schort leer + BBQ Handschoenen Kampen
Echte leren BBQ schorten en handschoenen
Eigen BBQ recepten

Naast de verkoop van alles rondom barbecue schrijven we ook onze eigen BBQ recepten. hier hebben we er inmiddels bijna 100 van geschreven. Mocht je dus op zoek zijn naar inspiratie? Kijk dan zeker even in ons recepten bestand in de shop! Mocht je daarnaast advies willen dan kan je ook altijd even met ons in contact komen. Vinden we alleen maar mooi!

Pulled beef BBQ
Pulled Beef Bagels
Shotgun Shells klaar BBQ
Shotgun Shells
Buikspek BBQ aangesneden
Krokante buikspek
garnalen van de BBQ
Pittige knoflook garnalen

Locatie van de shop

BBQ Kampen

Er wordt natuurlijk heel wat gebarbecued in Kampen want als ik alleen al kijk naar de mensen in mijn directe kring dan hebben best veel mensen een mooie BBQ of Kamado achter in de tuin staan. En ik geef ze geen ongelijk want BBQen is natuurlijk gewoon heel tof om te doen. Wij van turndontburn hopen dan ook dat we een goede aanvulling kunnen zijn bij het BBQen van de mensen in Kampen en IJsselmuiden. 

Ben je dus pas kortgeleden gestart met de BBQ of heb je al enige ervaring en heb je het gevoel dat je BBQ uitrusting wel wat uitbreiding kan gebruiken en woon je in de buurt? Kijk dan zeker eens op onze webshop! 

Mocht je een bestelling plaatsen dan kunnen we deze vaak dezelfde dag of de dag erna nog bij je uitleveren! Dus stel dat je onverwachts wat wilt organiseren en je hebt nog BBQ rubs, sauzen of andere BBQ gerelateerde zaken nodig dan kan je ons altijd een appje doen. Verder is afhalen ook altijd een optie, dit kan je aanklikken in het afrekenscherm, dus laat het ons via die weg gerust weten als je dat graag doet. 

Bedankt in ieder geval dat je de moeite hebt genomen om deze pagina te bezoeken! 

 

BBQ Kopen in Kampen

IQ Grills 21” inch Kamado BBQ

Wil je nu graag een kwalitatieve hoogwaardige BBQ kopen in Kampen en omstreken dan ben je ook bij ons aan het goede adres! We verkopen namelijk de 21” inch Kamado BBQ van het merk IQ Grills. Op deze BBQ geven maar liefst 20 jaar garantie zodat jij als klant verzekerd bent dat je de juiste koopt! We kunnen deze garantie geven omdat deze kamado BBQ is gemaakt van een veel hoogwaardiger keramiek dan de meeste andere kamado BBQ’s genaamd Mulliet. Deze Kamado is daarnaast ook nog eens voorzien van werkelijk bijna alle accessoires die je maar kunt bedenken zodat je vrijwel in 1 keer klaar bent en er niet weer op uit hoeft om deze BBQ accessoires er los bij te kopen. 2 vliegen in 1 klap dus! 

Zie onderstaand wat afbeeldingen van deze prachtige hoogglans zwarte IQ grills, 

BBQ specialist in Kampen

Turn don’t Burn is de specialist als het gaat om alles voor bij de BBQ in Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, Wilsum, ‘s-Heerenbroek en de rest van de nabije omgeving. We hebben een online winkel waar we vanuit binnen een dag uit kunnen leveren. 

Naast alle huidige BBQ’s, accessoires, rubs, sauzen, rookhout en andere producten zijn we ook continue bezig om ons assortiment verder uit te breiden met kwaliteitsproducten zodat we jullie kunnen voorzien met de juiste spullen. Kom je dus uit Kampen en omgeving en ben je op zoek naar spullen voor je BBQ? Kijk dan gerust eens in onze winkel! Mocht je vragen hebben dan kan je ons heel gemakkelijk contacteren via de WhatsApp knop rechtsonder in beeld. We staan je graag te woord! 

Mocht je verder een BBQ enthousiast zijn en bij ons in de buurt wonen dan komen we graag met je in contact! Laat ons al jullie creaties zien door de tag @turndontburn.nl te gebruiken op Instagram in jullie gemaakte gerechten. Dat waarderen we heel erg! 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.