Meteen naar de inhoud

Leuke BBQ accessoires, kijk in onze webshop!

Bart van Heulen, TurndontBurn

Door Bart van Heulen

Ben je op zoek naar leuke BBQ accessoires? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We gaan je hieronder uitleggen wat wij onder leuk verstaan en wat de verschillende mogelijkheden bij ons op de webshop zijn.

Wat verstaan we bij Turn Don’t Burn onder leuke accessoires?

Onder leuk verstaan wij toch wel echt accessoires waarmee we plezier kunnen hebben tijdens het koken en bakken. Laat plezier nou net eens één van onze belangrijkste waardes zijn bij Turn don’t Burn. We hebben altijd al het gevoel gehad dat je van het leven toch een beetje een feestje moet maken. Aan het eind van de dag gaat de tijd al snel genoeg en voor dat je het weet heb je geen kracht of fut meer om de BBQ aan te steken.

Een echt leren BBQ schort

Als we kijken naar een goed voorbeeld van leuke BBQ accessoires dan hebben we bijvoorbeeld een mooi leren BBQ/Keuken schort, deze hebben we verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en zijn one size fits all. Dat betekend dat in principe iedere volwassen man of vrouw deze past. De schorten zijn daarnaast gemaakt van 100% echt leer en zijn daarom erg duurzaam. Het is zelfs zo dat je bij de juist verzorging van het materiaal je dit 10 tallen jaren kan gebruiken.

De andere soorten accessoires

We hebben het hierboven natuurlijk al gehad over Leren BBQ schorten maar er zijn daarnaast nog veel meer mogelijkheden. Laten we er eens een paar afgaan.

Messensets

Als we kijken naar messensets dan zijn hier mega veel verschillende mogelijkheden. Maar hoe kom je er achter wat bij jou past? Zorg dat je uiteindelijk iets vind dat qua budget goed bij je past en wat daarnaast natuurlijk ook het snijden makkelijker maakt. Je ziet vaak dat je met een kwalitatief goede messen set veel meer plezier kan hebben in de keuken. Dit komt doordat je het mes echt het werk kan laten doen in plaats van dat je loopt te hakken en te martelen. Wij hebben voor onze messen set gekozen voor een hoogwaardig product gemaakt van staal dat van Duitse afkomst is. Kijk gerust eens in onze webshop naar de mogelijkheden. Naast de complete messensets zien we ook een trend ontstaan in het volgende product.

Forged Messen

Dit is een term voor messen waarvan het lemmet (het snijblad) meermaals is gevouwen voor de ultieme hardheid van het staal. Deze hardheid zorgt ervoor dat je mes veel langer scherp blijft en je dus veel langer plezier hebt van je aangekochte product. Naast de hardheid hebben deze messen ook nog een fantastische ruwe en ruige uitstraling en steel je dus echt de show als je deze tijdens het BBQ-en gebruikt. Een van de meest leuke BBQ accessoires van het moment!

BBQ handschoenen

Hoe vaak branden we wel niet onze handen bij het draaien van het vlees of het verplaatsen van de kolen onderin de BBQ. Best vaak en daarom zorgen goede BBQ handschoenen voor een veilige en zorgeloze BBQ ervaring. Daarnaast zien ze er vandaag de dag ook nog eens heel erg stoer uit. 2 vliegen in 1 klap dacht ik zo.

BBQ spatels, vorken en tangen

De bovenstaande items zijn natuurlijk niet te missen bij een goed georganiseerde BBQ. Spatels, vorken en tangen behoren wel tot items die vallen onder leuke BBQ accessoires. Hou voor deze productgroep onze webshop in de gaten want hier komen binnenkort nieuwe producten voor online!

Pulled pork gear

Naast alle gebruikelijke tools voor bij de BBQ hebben wij bij Turn don’t Burn ook verschillende producten die bijvoorbeeld echt super zijn bij het maken van pulled pork of beef. Zo kunnen deze marinade injector, meat claws en butcher paper haast niet ontbreken. Je kan je pulled pork natuurlijk ook zonder maken maar dan is het resultaat toch altijd wat minder.

 

“Laat het mes het werk doen in plaats van dat je loopt te hakken en te martelen”

Turn Don’t Burn voor je BBQ gereedschap

Kijk gerust eens in onze webshop voor de verschillende mogelijkheden in accessoires. Je zal waarschijnlijk wel denken op het moment dat je de shop betreed dat ons assortiment nog niet heel groot is. Wij hebben daar een goede reden voor. Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom willen we de tijd nemen om een kwalitatief goed assortiment neer te zetten wat nu eenmaal wat langer duurt. Maar dit begrijpen jullie vast!    

leuke bbq accessoires schort grijs

Ben je dus opzoek naar leuke BBQ accessoires en zie je jezelf bijvoorbeeld al wel staan in een mooi leren BBQ schort. Kijk dan gerust even in onze webshop. We hebben de verschillende kleuren ruim op voorraad.

We hebben over onze Leren BBQ schorten ook een apart artikel geschreven, kijk als je geïnteresseerd bent eens op Leren BBQ schort kopen?

Ben je daarnaast benieuwd naar hoe wij kijken naar het juiste BBQ weer? kijk eens op onze blog BBQ weer of geen weer? Wij gaan het er over hebben!

Daarnaast hebben we ook een heel hoop gratis recepten voor jullie geschreven, deze vindt je onder de BBQ recepten pagina. Of kijk eens naar onze asperges bbqmac and cheese, shortribs, shotgun shells, bavette rollade en buikspek recepten.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen we het natuurlijk graag en kunnen jullie ons bereiken via WhatsApp, de socials of het contactformulier op de contactpagina.

Adios,

Turn Don’t Burn

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt tijdens jou gebruik. Als je onze website blijft gebruiken gaan we er van uit dat je dit goed vindt.